Produse HoReCa de la Agro Montana

Produse HoReCa

Agro Montana este o firma de distributie, romaneasca, care are un portofilu de peste 200 de produse alimentare de cea mai buna calitate.

Despre produse HoReCa

Toate produsele HoReCa pe care le distribuim au gust special deoarece preparatele delicioase au la baza ingrediente atent selectionate si tehnologii de preparare care mentin atat gustul cat si proprietatile acestora.

Din echipa noastra fac parte numai profesionisti care dau dovada in permanenta de seriozitate pentru a oferii servicii de cea mai buna calitate fiind foarte competitive pe piata de consum.

Inca de la infiintare, am plecat la drum cu oameni care au o calitate morala deosebita, sunt onesti, muncitori si in permanenta etuziasti deoarece doresc ca fiecare client in parte sa poata beneficia de cele mai bune servicii de distributie a produselor HoReCa.

Afla mai multe despre producatorii cu care colaboram

Suntem o societate de distributie si colaboram permanent cu producatori de top pentru a oferi doar produse de calitate adaptandu-ne continuu la schimbarile pe care le impune piata de consum.

In cativa ani de la infiintare am incheiat parteneriate cu producatori renumiti care pun accent pe calitate si astfel distribuim peste 200 de produse prin parteneriate incheiate cu peste 50 de firme care comercializeaza produse HoReCa.

Intrucat toti producatorii care ne furnizeaza produse HoReCa sunt autorizati si certificati la standardele cele mai inalte din industria alimentara, toate produsele pe care le comercializam au garantia calitatii si punem un deosebit accent pe aceasta.

Intotdeauna, orice comerciant, are nevoie de diversitate iar noi oferim o gama variata de produse HoReCa, pentru o aprovizionare completa din care sa nu lipseasca nici un sortiment preferat de catre consumatori.

Astfel, gasesti atat produse de bacanie cat si muraturi sau conserve, alaturi de legume si fructe congelate, atent selectionate inainte de procesul de congelare si pastrate la temperaturi optime pentru a putea fi astfel mentinute toate proprietatile care le dau savoarea si gustul desavarsit.

Mai poti opta pentru deliciosul parmezan si prosciutto, originale italiene sau pentru delicioasele masline cu gustul soarelui mediteranean.

Nici o masa nu poate avea preparate gustoase fara a beneficia de aromele naturale si veti constata ca la Agro Montana nu lipsesc din gama produselor HoReCa condimente diversificate cu care puteti asezona orice preparat din carne, peste, legume sau branzeturi.

La Agro Montana, gasesti detonate

Si fiindca la noi gasesti detoate, nu am uitat conservele din rosii, care au in continut pulpa de fruct cules tocmai atunci cand era mai bine copt, mai succulent si mai dulce fiind din soiuri alese.

Atat conservele din rosii cat si rosiile intregi sau sosurile sunt originale Coppola Salerno fiind produse autentice premium, italiene, fabricate numai si numai din ingrediente naturale fiindca producatorii nostrii au in vedere puterea gustului desavarsit.

Toate aceste produse HoReCa sunt nelipsite din bucatariile care se respecta si in care consumatorii au in vedere importanta calitatii si sanatatii.

Si fiindca intotdeauna trebuie sa avem grija de sanatatea noastra si a celor dragi inclusiv prin ceea ce consumam, vino la AgroMontana.ro, furnizorul tau de incredere al produselor alimentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *