Profesionisti adevarati in constructii de case!

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Pentru a asigura diversitatea nevoilor fiecarei persoane si a societatii in ansamblu, sunt executate constructii case din diferite structuri, care se deosebesc unele de celelalte prin scopuri, materiale, numar de etaje si tip de fundatie, aspect si multe altele. Pentru constructii case, se folosesc urmatoarele materiale: caramida, BCA, lemn, structura metalica si multe alte tipuri de materiale. In regulile de constructie, exista trei grade de durabilitate a cladirilor, si anume, o durata de viata mai mare, adica cel putin 100 de ani, o durata de viata medie sau cel putin 50 de ani si o durata de viata redusa sau cel putin 20 de ani. 

Constructii case monolitice din beton armat

Casele monolitice fac parte din clasa de elita. Acestea sunt case din beton armat si sunt considerate constructii de cea mai inalta calitate. Durata de viata a locuintelor monolitice este estimata in secole. Nu exista imbinari intre placi. Peretii si tavanul sunt netezi, iar suprapunerile pot rezista la o sarcina de trei ori mai mare decat in ​​casele din panouri. In casele monolitice exista mai multa diversitate in ceea ce priveste aspectul si multe dintre ele sunt create pe un proiect individual. Durata de viata a unei astfel de structuri este cea mai favorabila, deoarece peretii lasa aerul sa treaca.

Case din caramida

Pentru constructii case din caramida durata de lucru poate fi de la trei la sase luni. Casele de caramida au o multime de avantaje:durabilitate, deoarece o casa din caramida nu are nevoie de reconstructie timp de aproximativ 100-150 ani, caramida este un material prietenos cu mediul, ofera un microclimat favorabil, rezista la orice fenomene atmosferice si la alte microorganisme, ofera un grad ridicat de protectie impotriva incendiilor, prezinta o izolatie fonica excelenta si termica.

Case de panouri

Caracteristica principala a caselor prefabricate este ieftina. Costul constructiei de case din  panouri este cu 40-60 % mai ieftina decat constructia de case din beton armat sau caramida. Durata de viata a acestor case nu este masurata in sute, ci in zeci de ani. In general constructia de case din panouri, este standard si nu exista aproape nicio diversitate. Dar, trebuie remarcat faptul ca acestea sunt case moderne din panouri standard, fiind construite cu amenajari imbunatatite, inaltimea plafoanelor crescuta, zgomotul si izolatia termica imbunatatite.

Case din lemn

Datorita proprietatilor naturale unice ale materialului, casele din lemn nu numai ca au un aspect frumos, ci umplu spatiul interior cu caldura si confort. Avantajele caselor din lemn sunt si ele datorate beneficiilor economice si caracteristicilor de performanta excelente. Dezavantajele caselor din lemn, in raport cu cladirile similare din caramida si beton, sunt nesemnificative.

Constructii case din structuri metalice

Structurile metalice pentru constructii case, sunt denumite tehnologia viitorului. Constructia de case cu rame din otel are un potential foarte mare. 

Expertii subliniaza faptul ca astfel de constructii combina functionalitatea ridicata si formele frumoase cu  durata lunga de viata. Utilizarea lor deschide noi posibilitati si face posibila intruchiparea celor mai complexe solutii arhitecturale. Un alt avantaj este costul scazut. De asemenea, utilizarea unor astfel de structuri face posibila constructia casei intr-un timp foarte scurt.

Casele construite din structuri metalice au un grad ridicat de rezistenta, sunt destul de estetice, mai ales in combinatie cu alte componente.

Asadar, alege niste profesionisti adevarati in constructii case de pe 5oferte!

spot_imgspot_img