Profesionisti in structuri si confectii metalice de orice tip

analko

Structurile metalice sunt confectii metalice realizate de profesionisti calificati in structuri si confectii metalice. Materiile prime de inalta calitate provin de la furnizori cunoscuti si prezinta fiabilitate si durabilitate. Gama de prelucrari metalice realizate de firma Analko, cum ar fi debitari, perforatii, indoiri,  este foarte vasta avand aplicabilitate in toate domeniile, si anume: constructii, fatade, electronica, telecomunicatii, electrotehnica, bunuri de consum etc. De asemenea, profesionistii firmei vopsesc tabla in orice culoare dorita de client, si, de asemenea, prelucreaza si modeleaza orice tip de tabla in orice dimensiune dorita de client.

Confectii metalice –Cele mai bune lucrari

Spre exemplu, firma Analko poate realiza scari de apa, care sunt structuri si confectii metalice concepute pentru inspectia si intretinerea sistemelor de inginerie, puturi de inspectie adanca, conducte de aer si tuneluri, sisteme de apa situate pe un deal etc. Cel mai obisnuit model, este armarea metalica de diferite diametre, sudate la colturile din otel. Scara este atasata de peretele putului sau bazinului cu ajutorul carligelor superioare, si poate fi echipata si cu sine laterale. Scara de intrare este o carte de vizita a oricarei case private, birou sau institutie. Dar, spre deosebire de alte elemente ale fatadei, scara de intrare trebuie sa demonstreze nu numai un design arhitectural finalizat, ci, in acelasi timp, sa functioneze si sa mentina o rezistenta nelimitata la uzura in timpul utilizarii intense. Fabricarea unei scari de intrare necesita un design profesional, care va include estetica proiectarii si calcule ingineresti, justificarea alegerii materialului, modelare precisa etc.

Structuri metalice diverse si de calitate

Principalele activitati ale firmei sunt: producerea si vanzarea de structuri metalice pentru acoperisuri realizate din tabla ondulata, tigla metalica, precum si accesorii pentru acoperis, cum ar fi creasta, endova, endova falsa, panta, maree joasa; diferite confectii  metalice din tabla zincata, laminata la cald, laminata la rece, teava unghiulara, circulara, grinda, armatura banda, hexagon, teava rotunda, teava profil, otel, otel structural, otel inoxidabil etc; producerea si vanzarea de conducte electrice sudate rotunde, profilate patrate si dreptunghiulare (productie de conducte, tevi profilate si rotunde in sortiment, conducte sudate cu arc electric, tevi pentru garduri, armaturi, structuri metalice; debitarea cu laser a metalelor (servicii de taiere cu laser, taiere cu laser a foilor de tabla, taiere cu laser tabla aluminiu, debitare tabla zincata, galvanizata, taiere cu laser de otel carbon laminat la cald si laminat la rece, taiere cu laser de metal inoxidabil, taiere cu laser de inalta calitate si eficienta); producerea si vanzarea de profile pentru fixare a gips-cartonului si a accesoriilor de profil pentru gips-carton (baliza, colt, suspensie etc.); producerea si vanzarea profilelor de armare pentru structuri din PVC (profil fereastra, armatura); producerea si vanzarea de piese pentru echipamente de prelucrare a metalelor (profilarea rolelor, ghilotine, matrite etc.); furnizarea de servicii pentru prelucrarea metalelor si aliajelor (frezare, strunjire, slefuire, gaurire, stantare, tratare termica).

Confectii metalice – Cele mai bune oferte

Pe baza cerintelor pietii, este evident ca, firma Analko ofera cele mai bune preturi pentru structuri si confectii metalice si dispune, in acelasi timp de sortimente exceptionale. De asemenea, creaza conditii individuale pentru client in functie de nevoile sale. Profesionistii firmei sunt  capabili sa prelucreze o cantitate mare de confectii metalice pe zi, deoarece dispun de tehnologie de ultima generatie. Sistemul logistic si disponibilitatea flotei proprii, permite firmei sa formeze pachete de marfuri de orice complexitate si sa le livreze la timp. Firma Analko se straduie sa fie un partener de incredere si eficient pentru toti clientii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *