Profeția teribilă a celui care a prevăzut marea criză! “Cea mai mare bulă speculativă din toate timpurile, în toate lucrurile” – Capital

Legendarul investitor a ajuns faimos după ce a pariat pe prăbușirea piaței imobiliare, povestea sa fiind redată și în cartea și în filmul ”The Big Short”.

Predicţii apocaliptice în imobiliare

De atunci, Burry a emis mai multe prognoze, inclusiv un avertisment din 2017 potrivit căruia sistemul financiar global se va prăbuși. În mesajul postat recent, el a lansat avertismentul că piața se află în „cea mai mare bulă speculativă din toate timpurile”.

„Cea mai mare bulă speculativă din toate timpurile, în toate lucrurile”, a fost descrierea sa despre piețe. „Tot ceea ce face hype / speculațiile este să atragă comerțul cu amănuntul înaintea mamei tuturor accidentelor”, continuat el.

Un utilizator de pe site-ul Insider, cu numele „u / nobjos”, a postat o analiză, întrebând-se de câte ori Burry a avut dreptate când a făcut astfel de predicții. Postarea sa a primit peste 5.000 de voturi pozitive. „Am observat recent că în fiecare articol sau mesaj de pe Twitter el vorbește mereu despre un accident iminent.

De curând, a lansat un alt avertisment, afirmând că va exista o„ mamă a tuturor accidentelor în curând datorită scăderii stocurilor de meme.Am vrut să analizez dacă Michael Burry prezice un accident și are noroc atunci când are loc un accident real sau dacă predicția lui se dovedește a fi adevărată de cele mai multe ori?”, a scris utilizatorul.

Acesta a urmărit articole din presă, din ultimii 15 ani, care menționau previziunile Burry. Apoi a comparat rentabilitatea S&P 500 cu o lună, un sfert și până în prezent, după apelurile lui Burry. Dacă Burry a specificat o acțiune, el a folosit acțiunea specială ca punct de referință.

Anunţ despre acţiunile Tesla

Analiza sa arată că S&P 500 a crescut cu 93% de la avertismentul lui Burry din 2017 cu privire la o criză financiară globală și cu 50% de la predicția sa din 2019 că intrările pe fondurile de acțiuni sunt următoarea bulă de piață. Acțiunile Tesla au scăzut în mare parte în urma ultimelor predicții ale lui Burry.

„Singura predicție a lui Burry, despre care putem spune cu încredere că a fost corectă”, după 2008, este aceea în care a numit Bitcoin o „bulă speculativă”, spune „u / nobjos”.

„Am un respect imens pentru Michael Burry și abilitățile sale. A fost medic și a lucrat ca rezident specializat în neurologie la spitalul Stanford. Dar, după cum puteți vedea din analiza de mai sus, mai curând greșește, decât să fie corect cu predicțiile sale”, a scris utilizatorul.

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *