Proprietăți deosebite, case și vile de închiriat în Pipera

Cea mai potrivită locuință este întotdeauna aceea care îți oferă atmosfera pe care ți-o dorești și acel sentiment special numit acasă. Tocmai de aceea, pentru cei aflați în căutarea unei proprietăți deosebite, care să poată fi transformată și adaptată pentru a oferi un confortul la standarde înalte, ne-am gândit să prezentăm casele și vilele de închiriat în Pipera – Școala Americană.

Atunci când vă doriți ceva care să fie de cea mai bună calitate și să ofere acces la una dintre cele mai exclusiviste și moderne zone din imediata vecinătate a Bucureștiului, proprietățile din zona de nord – Pipera sunt cele mai atractive opțiuni.

Care sunt caracteristicile care pot face dintr-o vilă sau casă din zona Pipera – Școala Americană un ”acasă” așa cum ai dorit?

Pentru a vă bucura de o amenajare interioară care să ofere confortul dorit, este foarte important ca tot ceea ce ține ce cadrul general al unei proprietăți să includă cât mai multe dintre aspectele considerate esențiale pentru confortul oferit de o proprietate specială.

Iată care sunt detaliile care fac din casele și vilele din zona Pipera o alegerea foarte bună:

1. Case și vile care dispun de curte

Oricât de plăcut și deosebite amenajat ar fi spațiul interior, o proprietate cu curte este mult mai confortabilă decât una care dispune doar de un balcon sau de o terasă. Acel loc, care întregește și completează cele mai multe dintre vilele din Pipera este ideal pentru a crea un spațiu special, în care să vă simțiți excelent alături de familie și de prieteni.

2. Mai mult spațiu interior

O vilă de lux cu suprafață desfășurată pe mai multe etaje, va asigura nu doar tot ce aveți nevoie pentru a vă derula activitățile obișnuite, ci și mult mai mult posibilități de organizare. Va fi suficient loc pentru a dispune inclusiv de un birou de lucru de acasă, o cameră generoasă pentru copii sau un living în care să încapă confortabil toți cei apropiați.

3. Amenajari exclusiviste

În cazul în care nu doriți să fiți voi cei care se ocupă de amenajările interioare, oferta de case de închiriat în Ilfov include multe proprietăți complet mobilate și utilate de lux.  Interioarele elegante, ce dispun mobilier de calitate, finisaje și dotări exclusiviste sunt cele mai apreciate. Un garaj interior încălzit, cu acces direct în casa și o piscină exterioară vor fi cu siguranță pe gustul celor mai pretențioși clienți.

4. Școli și grădinițe de elită pentru copii

Educația copiilor este un detaliu care îi interesează pe mulți potențiali clienți.  Apropierea acestora de casă și calitatea învățământului vor contribui și ele la reușita alegerii. La acest capitol, zona este destul de bine, aici fiind prezente unele dintre cele mai bune școli internaționale din București, respectiv: AISB School sau Școala Americană, Little London Academy, Cambridge School of Bucharest, Questfield School etc.

Având asigurat acest cadru general, alegerea unei case sau vile de închiriat în Pipera – Școala Americană oferă cele mai importante avantaje tuturor celor care caută o proprietate de lux, deosebită, cu dotări și amenajări de excepție.

Pentru a consulta oferta și a afla mult mai multe detalii despre casele și vilele disponibile, optați pentru serviciile unui broker imobiliar cu experiență pe această zonă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *