Protectia si siguranta personala in functie de meseria practicata

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Există meserii şi preocupari care te expun, mai mult sau mai putin, riscului de a fi verificat şi analizat fără acordul tau, fie ca te afli intr-un cadru public sau privat. Motivele pentru care oamenii doresc sa detină controlul si sa verifice tot ceea ce se intampla in jurul lor, sunt variate si au la baza diferite contexte si interese.

Meseriile in spatiul public

Atata timp cat iti desfasori activitatea in spatiul public, trebuie sa stii ca exista sisteme de supraveghere si monitorizare in cele mai variate se nebanuite locuri, scopul initial fiind cel de protectie si paza. Daca ai o firma de detectivi particulari, stii cat de mult contează discretia si eficienta, insa la fel de bine stii cat de important este sa iti protejezi angajatii.

Astfel, misiunile pe care le au de indeplinit angajatii ar trebui sa se desfasoare fara incidente, iar una dintre modalitatile cele mai bune prin care se respecta drepturile acestora este cea prin care nu se expun riscului de a fi deconspirati.

Dotandu-i cu un detector camere, acestia vor putea evita intrarea in raza unei camere de supraveghere, tocmai pentru a nu se expune suspiciunilor subiecţilor. Camerele de supraveghere pot fi depistate de la o distanta foarte mare, inclusiv cele poziţionate în locuri ascunse.

Meseriile de interior

Instalarea camerelor spion in propria locuinta nu este un fapt care intra sub incidenta legii. Oricine isi poate securiza casa sau curtea, atata timp cat camerele de supraveghere nu surprind si  spatiile comune cu vecinii. Exista o serie de contexte in care proprietarul unei case doreste sa fie sigur ca persoanele care ii calca pragul in scopul efectuarii unor servicii, isi vor indeplini, intr-adevar, rolurile asumate. In aceasta categorie intra, in special, menajerele si persoanele care indeplinesc rolul de baby-sitter.

De asemenea, se poate adopta la un sistem de supravegere pe perioada in care in casa au loc renovari sau reparatii, proprietarii dorind sa aiba control a ceea ce se intampla in lipsa lor. Montarea camerelor spion nu este interzisa, astfel ca  daca practici una dintre aceste meserii, fii constient ca esti supravegheat, fara a fi anuntat.

Cu toate acestea, curiozitatea oamenilor poate merge uneori mult prea departe, astfel ca, daca  vei dori sa te asiguri ca nu sunt montate camere de supraveghere in spatiile care ar trebui sa asigure intimitate, poti folosi un sistem de detectare a camerelor de supraveghere.

spot_imgspot_img