Protejeaza ochii copilului cu o pereche de ochelari de soare ki et la

Vara este mai frumoasa cu o pereche de ochelari de soare ki et la, mai ales ca si copilul tau are nevoie de protectie de la razele UV.

Ochelarii de soare pot parea in prezent mai mult accesorii la moda decat ajutor pentru sanatate, asa ca s-ar putea sa fii surprins sa afli multitudinea de beneficii pentru sanatatea ochilor copiilor asociate purtarii lor. Sigur, ochelarii de soare fac acele zile luminoase si insorite mai confortabile, dar blocarea razelor ultraviolete daunatoare (UV) este ceea ce face, cu adevarat, o pereche de ochelarii de soare un accesoriu obligatoriu in aer liber in zilele insorite de vara.

  • Ochii copiilor sunt sensibili.

Expunerea prelungita la soare poate duce la o varietate de afectiuni. Unele sunt, pur si simplu, dureroase sau iritante, altele pot fi extrem de grave.

O pereche de ochelari ki et la sunt exact ceea ce au nevoie ochii copilului mai ales intr-o zi in care soarele straluceste foarte puternic pe cer!

Este evident ca expunerea excesiva la razele UV ar putea deteriora retina si ar contribui la dezvoltarea degenerescentei maculare chiar si de la o varsta mai frageda.

  • Copii vor sa fie in rand cu cei mari

Desi sunt multi copii care cer ochelari de soare pentru ca le este mai usor sa vada cu ei, multi copii incep a cere ochelari abia dupa ce ii vad pe parintii lor ca ii poarta. Nu ezita sa oferi micutului tau o pereche de ochelari si sa-i protejezi ochii tineri de soare chiar daca la inceput lui i se pare o joaca.

Se stie ca ochii copiilor sunt foarte expusi la radiatiile ultraviolete, iar pentru structurile oculare care sunt inca incomplet dezvoltate, efectul care apare asupra cristalinului (lentila din interiorul ochiului) este cumulativ in timp. Din motiv ca razele ultraviolete nu sunt vizibile, trebuie sa oferim copiilor nostril ochelari de soare ki et la si sa evitam expunerea indelungata in orele cu risc (11.00-16.00).

Alege sa protejezi ochii micutului cu o pereche de ochelari fasion de la optismart.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *