PSD, atac dur la adresa lui Orban: ”Mitoman”, ”cinic” și ”ticălos” – Politic

Partidul Social Democrat a lansat, pe pagina de Facebook a formațiunii, un atac dur la adresa lui premierului, susținând că Ludovic Orban este ”mitoman”, ”cinic” și ”ticălos”.

Pesediștii spun că ”Orban trebuie să plece”, pentru că ”tratează cetățenii drept dușmani publici”. Amintim că, acum 10 zile, nemulțumiți că Parlamentul a fost ocolit la prelungirea stării de alertă, PSD a anunțat că va depune o moțiune de cenzură îmediat după ce această perioadă se încheie

Citește și:

Postarea de sâmbătă a PSD:

”Premierul PNL nu e contemporan cu bolnavii cronici care mor din cauza spitalelor închise. Orban și românii trăiesc în două Românii diferite!

Că este mitoman, românii știau dinainte de a fi președintele PNL. De când a fost ministru al Transporturilor și viceprimar al Capitalei. Minciuna a devenit felul lui de a fi.

Că e cinic, românii și-au dat seama de când a devenit premier. Sacrificând pensionari, copii și antreprenori pentru obsesii precum anticipatele sau restricțiile.

Că este însă și ticălos, ne arătă acum, negând inuman realitatea spitalelor închise. A ajuns până la a le spune bolnavilor de la cozile umilinței sau celor care și-au pierdut pe cineva drag că mint din interese electorale.

S-a mers prea departe! Orban trebuie să plece! Un premier care își tratează cetățenii drept dușmani publici este cel mai ucigător virus pentru România!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *