Putin dă primele semne de slăbiciune: admite pericolul sancţiunilor occidentale

„Trebuie să recunoaştem că cei care ne doresc rău se aşteaptă să ne provoace probleme pe termen mediu. Într-adevăr, acest pericol există. Suntem conştienţi de acest lucru”, a spus Putin =, în timp ce s-a întâlnit cu muncitorii lunei fabrici de elicoptere din regiunea siberiană Buriaţia.

Când unul dintre muncitori a recunoscut se teme că economia „nu va rezista” atacului sancţiunilor şi „se va prăbuşi”, Putin a răspuns: „Şi eu, credeţi-mă”.

Deşi a recunoscut că companiile au nevoie de echipamente şi design moderne şi că veniturile reale au scăzut, liderul de la Kremlin a asigurat că acum salariile cresc şi că „totul va fi bine”.

„Au prezis că PIB-ul nostru va scădea cu 20% sau mai mult. Nimic din toate astea nu s-a întâmplat. Avem o contracţie, nu de 20%, ci de 2,1%”, a spus el.

Putin a subliniat că economia Rusiei a crescut continuu în ultimele şapte luni, piaţa internă s-a consolidat, iar sistemul financiar nu numai că a rezistat, ci s-a consolidat datorită bunei gestiuni a guvernului şi a Băncii Centrale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește News20 pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.news20.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea NEWS20. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@news20.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *