Rădulescu ”Mitralieră” spune că a fost exclus din PSD de gruparea inculto-masonică-securoidă care conduce acum marele PSD – Politic

Deputatul Cătălin Rădulescu prezintă, pe Facebook, “adevăratele motive” ale excluderii sale din PSD, susţinând că a sesizat “existenţa unui grup mafiot, format din masoni, dar care aveau şi calitatea de informatori sau ofiţeri acoperiţi ai serviciilor şi care îl înconjuraseră pe Liviu Dragnea”, grup din care ar face parte, între alţii, Marcel Ciolacu, Mihai Tudose, Claudiu Manda, Olguţa Vasilescu, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu şi Mihai Fifor, potrivit News.ro.

El îi critică şi le aduse diverse acuzaţii acestora, spunând că Tudose ar fi afirmat că va “face” cel puţin 100 de milioane de euro ca premier şi numindu-l pe Manda “colorat”.

Rădulescu afirmă că “gruparea inculto-masonică-securoidă care conduce acum marele PSD” nu poate ajunge “la rezultatele lui Liviu Dragnea”, neavând “nici flerul, nici spiritul de luptător al lui”. “Excluderea mea a fost pentru mine, un moment de uşurare, pentru ca îmi era greaţă să vă aud şi să vă privesc”, spune Rădulescu.

“Din 2012 am sesizat existenţa unui grup mafiot, format din masoni, dar care aveau şi calitatea de informatori sau ofiţeri acoperiţi ai serviciilor şi care îl înconjuraseră pe Liviu Dragnea, blocând accesul parlamentarilor, al primarilor sau al preşedinţilor de organizatii, la el, acest grup unit ba prin calitatea de analfabeţi, marea majoritate fiind cu studii la universităţi private, cu studii la Universitatea Sri şi masoni şi bineinteles corupţi până in măduva oaselor! grupul e format din: Ciolacu, Tudose, Manda, Olguţa Vasilescu, Simon, Talvar, Georgian Pop, Grindeanu, Lucian Sova şi Weber, grup la care au achiesat ulterior şi Stanescu şi Fifor, el fiind condus până la un anumit moment de Valeriu Zgonea”, adaugă Rădulescu.

Deputatul spune că acest grup avea rolul de a-şi promova membrii în toate funcţiile de conducere ale Camerei Deputaţilor şi în ministerele importante, potrivit News.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *