Rafila, despre protestatarii din Piața Victoriei: Ei cred că coronavirusul nu există / E o lipsă a acceptării realității – Coronavirus

Președintele Societății Române de Microbiologie (SRM), Alexandru Rafila, a spus, vineri seara, referitor la protestul celor 200 de persoane din Piața Victoriei, că „sunt oameni care nu acceptă realitatea” și care susțin că virusurile, în general nu există, relatează Mediafax.

„Au fost puține persoane, a fost un soi de defulare, oamenii au simțit nevoia să se revadă. Noi suntem ființe sociale, nu putem trăi izolați. E bine să îi informăm că e bine să păstreze distanța sau să poarte masca. Sunt oameni pe care nu încerci să îi convingi. Ei spun că virusurile, în general, nu doar coronavirusul, nu există. Sunt oameni pe care poți să îi educi și sunt oameni care nu acceptă realitatea. Îi acceptăm și încercăm să conviețuim împreună. Dacă cineva nu crede în existența coronavirusului nu este o culpă, ci o lipsă a acceptării realității”, a spus Rafila, la Digi 24.

Printre protestatari, s-ai aflat și fostul europarlamentar Adrian Severin și fostul ministru Bogdan Stanoevici.


Citește și:

Arafat, despre protestul din Capitală: Sunt oameni care s-au ghidat după manipulare și dezinformare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *