Rafila: Primele luni ale noului an se anunță dificile, pandemia nu a trecut / Ne străduim să menținem școlile deschise – Coronavirus

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, afirmă că „primele luni ale noului an se anunță dificile”, întrucât „pandemia nu a trecut”. Într-un mesaj postat pe Facebook, el spune că lucrează împreună cu colegii „ca să depășim această perioadă cât mai repede și, ulterior, să trecem la reclădirea sistemului nostru medical”.

„Dragi prieteni, vă urez sănătate și cât mai multe realizări în anul 2022! Primele luni ale noului an se anunță dificile, pandemia nu a trecut, iar pentru a le depăși avem nevoie de solidaritate, responsabilitate și empatie unii față de ceilalți. Lucrez împreună cu colegii mei ca să depășim această perioadă cât mai repede și, ulterior, să trecem la reclădirea sistemului nostru medical. Accesul la servicii medicale de calitate ne va face viața mai bună!”, afirmă Rafila în mesajul de Anul Nou postat sâmbătă seară pe pagina sa de Facebook.

„Dorința mea cea mai puternică”- continuă Rafila – „este să găsim calea pentru o viață fără constrângeri, pentru a putea călători și participa la evenimente culturale și sportive în siguranță”.

„Ne străduim să menținem școlile deschise, acestea sunt fundamentul pentru a avea noi generații sănătoase și instruite”, a mai scris el.

În final, ministrul mulțumește „colegilor mei din sistemul medical pentru efortul formidabil făcut în cei doi ani de pandemie! Contez în continuare pe profesionalismul, generozitatea și altruismul vostru. Numai împreună putem reuși!” – a conchis el.

spot_imgspot_img