Rareş Bogdan îl atacă pe Dragnea: Vei mânca o mamă de BĂTAIE cu partidul tău/ Niciodată nu ne-au condus „oameni atât de PROŞTI”

Jurnalistul Rareş Bogdan, primul pe lista PNL pentru europarlamentare, l-a atacat sâmbătă pe Liviu Dragnea, preşedintele PSD, în cadrul unui miting organizat de liberali la Craiova, spunând că liderul social-democraţilor va „mânca o mamă de bătaie” la alegeri.

„E greu să înţelegem cum Dumnezeu a ajuns această regiune plină de oameni inteligenţi să-l trimită la Bucureşti pe unul ce-şi ascundea banii în cavouri, Darius Vâlcov. Cum, Doamne iartă-mă, aţi ajuns să vă închinaţi la un cuplu toxic pentru România – Olguţa (n.r Lia Olguţa Vasilescu) şi Olguţul (n.r Claudiu Manda)”, a declarat Rareş Bogdan.

Jurnalistul a mai subliniat că în democraţie „hoţii stau la puşcărie”, nu în Parlament sau Guvern şi că „niciodată nu am ajuns să ne conducă oameni atât de proşti”.

„De aici, din mijlocul Olteniei, o să-i fac o ofertă de nerefuzat lui Liviu Dragnea: Dragnea, timpul tău a expirat, retrage-te până nu e prea târziu, vei mânca o mamă de bătaie cu partidul tău. (…) Pe cine vreţi la conducerea Guvernului, pe Veorica şi pe Dragnea? Dumneavoastră puteţi elibera Oltenia. Ştiu că sunteţi ameninţaţi, şantajaţi că vă dau copiii afară de la locurile de muncă. Luptaţi, rezistaţi, pentru că îi vom îngenunchea”, a mai adăugat Rareş Bogdan.

 

NEWS 2.0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *