Război în Israel – Mai multe clădiri din…

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Mai multe clădiri din întreaga lume au fost luminate sâmbătă seară în culorile drapelului israelian, în semn de solidaritate cu Israelul, ţinta unui atac fără precedent lansat de gruparea Hamas şi soldat cu sute de morţi, cu aproape 2000 de răniţi şi cu mai mulţi militari şi civili luaţi ostatici. Ministerul de Externe israelian a mulţumit pentru solidaritate.


”Vă mulţumim tuturor din întreaga lume pentru mesajele constante de sprijin şi solidaritate. Aceasta este o zi sumbră pentru noi toţi aici în Israel, dar vă putem simţi dragostea şi căldura de la kilometri distanţă”, a transmis Ministerul de Externe israelian, postând o imaginie cu Poarta Brandenburg pe care era proiectat drapelul israelian.

Ambasada Israelului în România a postat duminică alte imagini ale unor clădiri iluminate în culorile drapelului naţional al Israelului sau pe care a fost proiectat drapelul israelian.

Alături de fotografia cu Poarta Brandenburg se află şi  cea a Palatului Chigi, unde se află sediul Guvernului italian, precum şi imaginea Empire State Building.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa contact@news20.ro.

spot_imgspot_img