Răzvan Burleanu, optimist înaintea partidei cu Israelul: „Edward Iordănescu a creat o cultură a performanței”

0

Partida dintre Israel și România se va disputa pe 17 noiembrie în Ungaria, iar un succes al tricolorilor va asigura calificarea la turneul final al Campionatului European de fotbal din 2024.

Razvan BurleanuFoto: Cronos / Alamy / Alamy / Profimedia

>> Preliminarii Euro 2024 – Israel vs România: S-au pus în vânzare biletele pentru fanii români

Președintele FRF compară campania de calificare la Euro cu o călătorie de descoperire

Cu zece zile înaintea meciului de la Felcsút, Răzvan Burleanu consideră că tricolorii au capacitatea de a a tranșa calificarea.

Președintele FRF a avut numai cuvinte de laudă la adresa jucătorilor și a selecționerului Edi Iordănescu, despre care spune că a reușit să creeze un grup unit.

„Dacă e să ne referim la meciul cu Israel, cu siguranţă este un meci decisiv, atât pentru noi, cât şi pentru Israel. E un meci decisiv pentru calificare, dar sunt încrezător că jucătorii noştri vor avea capacitatea de a ne face bucuroşi la finalul acestei călătorii spre calificarea la EURO.

Pentru că această campanie chiar a fost asemenea unei călătorii de descoperire, în care am văzut o îmbunătăţire a performanţei individuale a fiecărui jucător, dar şi a echipei în ansamblul său.

Este un meci decisiv şi pentru noi şi pentru ei, chiar dacă Israelul mai are această şansă a calificării din Liga Naţiunilor. Suntem încrezători că jucătorii noştri vor reuşi să ne facă bucuroşi la finalul acestei campanii.

Jucătorii au făcut pasul către o nouă etapă a performanţei sportive, sunt neînvinşi şi chiar pe primul loc în această grupă de calificare, şi acest lucru nu ar fi fost posibil fără sprijinul staffului.

Selecţionerul Iordănescu a reuşit să creeze un grup foarte bun care se caracterizează astăzi prin câteva elemente esenţiale, curaj, determinare, dăruire, corectitudine.

Edward Iordănescu a creat o cultură a performanţei la nivelul primei reprezentative care a produs şi o schimbare de comportament a jucătorilor, bazată pe coeziune. S-a creat o stare de spirit la nivelul grupului, care, sperăm noi, ne va aduce această bucurie” – a declarat Răzvan Burleanu, conform DigiSport.

Israel vs România se va juca sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 21:45, pe stadionul Pancho din Felcsút, Ungaria. Meciul va fi LiveBLOG pe HotNews.ro și în direct pe Prima TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *