Recenzi si Pareri Tuningro si RTT DISTRIBUTION PASCANI

Obiectivul nostru al intregi echipi TUNINGRO.RO RTT DISTRIBUTION SRL este de a oferi clientilor produse de calitate si toate conditiile unei comenzi corecte cu livrare rapida prin flota RTT DISTRIBUTION SRL PASCANI. Ne straduim in fiecare zi sa depasim in mod constant asteptarile si cele mai exigente pretentii din partea clientilor  nostri. Va invitam sa cititi in continuare cateva testimoniale din partea clientilor nostri, carora le multumim pe aceasta cale.

Review 10 May 2022 11:52 AM „Buna ziua, Multumim foarte mult pentru implicare; multumim foarte mult pentru husele de scaune dedicate TUNINGRO. ”

Review in urma chestionarului, Dl. CARAGIA TOMITA „O colaborare excelenta cu RTT DISTRIBUTION SRL PASCANI .”

Review in urma chestionarului, Dl. BREAZU GHEORGHE „O colaborare buna cu angajati Tuningro.ro ; voi reveni oricand cu solicitari pentru a-mi alege alte accesorii auto.”

Review in urma chestionarului, Dl.BREZAN / OVIDIU „Totul a fost in regula in ceea ce priveste primirea comenzi de la RTT DISTRIBUTION PASCANI.”

Review in urma chestionarului, Dl. COSTACHE  FLORIN- GDF SUEZ  „Am doar lucruri bune de spus despre Tuningro.ro.”

Review in urma chestionarului, Dna. ALBADI IRINA „Sunt multumita persoana care mi-a confirmat comanda voi reveni de fiecare data la aceasta firma”

Lista cu recenzi pozitive venite pe pagina tuningro.ro sunt multe si le vom prezentat pe rand. Clienti nostri sunt foarte multumiti de interactiunea cu noi din din 10 clienti 9 revin de fiecare data pe site-ul nostru www.tuningro.ro cea ce ne face sa crestem standardele si mai sus asa fel incat experienta pe tuningro.ro sa fie una deosebita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *