Reconditioneaza parchetul pentru a-I reda aspectul

raschetare si reconditionare parchet

Parchetul din pal existent pe piata intr-o gama variata de modele culori si dimensiuni, nu se poate compara nici pe departe cu garandoarea pe care i-o da oricarei incaperi parchetul din lemn.

Insa, periodic, in functie de traffic si conditiile de umiditate existente in incapere, acesta trebuie reconditionat deoarce sufera diferite zgarieturi ca urmarea a unor actiuni mecanice sau lacul sa sara si sa  crape datorita trecerii vremii.

Nu astepta sa-ti reconditionezi parchetul deoarece orice piesa de mobilier paleste daca parchetul incaperii respective este deteriorat.

Apeleaza la specilaisti deoarece daca aceasta operatiune nu este facuta corect valoarea parchetului tau va fi depreciata.

Apreciaza parchetul tau si ofera-I ceea ce merita fiindca lemnului din care este facut trebuie sa-I redai aspectul si stralucirea ca atunci cand era nou.

Acesta poate fi ca nou daca va fi raschetat cu atentie, uniform si hartia de slefuit a masinii are granulatia adecvata in functie de cerinte.

Iti recomandam ca reconditionarea parchetului tau sa fie facuta de care profesionisti si datorita faptului ca doar acestia stiu ce hartie de slefuit este necesara pentru modul in care arata parchetul tau.

Astfel, se poate folosi pentru raschetare o granulatie mai mare si apoi o slefuire cu granulatie mai mica sau de prima data se poate slefui cu o o hartie fina, aceasta fiind decisa in urma unei evaluari riguroase.

Doar asa se realizeaza o raschetare de calitate aceasta contribuind in mare masura la aspectul final al parchetului.

Dupa ce operatiunea de raschetare s-a incheiat, daca se constata mici gauri sau zgarieturi mai adanci acestea trebuie cu atentie chituite si apoi slefuite si aceasta o poate face doar un profesionist pentru a nu se vedea diferente.

Se aplica apoi foarte uniform stratul de lac care trebuie sa aiba consistent potrivita si astfel parchetulului tau I se reda aspectul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *