Regina Elisabeta a II-a, mesaj pentru naționala Angliei înaintea finalei Euro 2020: “Am văzut ce înseamnă să ajungi într-o finală și să o câștigi” – Fotbal

​Regina Elisabeta a II-a a transmis un mesaj naţionalei Angliei cu o zi înainte de finala Euro 2020, în care aminteşte de trofeul mondial câştigat de englezi în urmă cu 55 de ani. Aceasta le urează succes jucătorilor pregătiţi de Gareth Southgate în fața Italiei.

“Domnului Gareth Southgate, OBE (Antrenor)

În urmă cu 55 de ani am avut şansa să îi înmânez Cupa Mondială lui Bobby Moore şi am văzut ce înseamnă pentru jucători, conducere şi staf să ajungă într-o finală de turneu internaţional major şi să o câştige.

Vreau să vă transmit vouă, tuturor, felicitările mele şi ale familiei mele pentru că sunteţi în finala Campionatului European şi să transmit urări de bine pentru mâine, cu speranţa că istoria va înregistra nu numai succesul vostru, ci şi spiritul, dăruirea şi mândria pe care le-aţi arătat.

Elizabeth R.”, este mesajul reginei, postat pe conturile de social media ale familiei regale britanice.

Naţionala Angliei va întâlni selecţionata Italiei, duminică, de la ora 22:00, pe Stadionul Wembley, în finala Euro 2020.

Anglia are şansa să câştige primul trofeu major după 55 de ani, după ce în 1966 a triumfat la Cupa Mondială, scrie News.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *