Reguli pentru a-ti gasi jumatatea in cel mai sigur mod

Daca va ganditi sa apelati la o aplicatie de intalniri sau o pagina de matrimoniale pentru a intalni pe cineva special, atunci aceste sfaturi sunt pentru dvs.

Odata cu aparitia noilor tehnologii, cautarea dragostei a fost transformata si a dat loc unui numar imens de aplicatii si site-uri de intalniri, care faciliteaza munca utilizatorilor de a-si gasi „jumatatea”.

Pentru a va putea bucura de avantajele acestor aplicatii si site-uri de matrimoniale bucuresti si pentru a gasi un partener care vi se potriveste, avem aceste sfaturi practice pentru dvs.

-Conform site-ului Forbes, nu este nimic de facut online pe care nu l-am face in lumea reala, fie ca este vorba de a impartasi informatii private sau de a duce aceasta persoana acasa in timpul primei intalniri, deoarece, desi ajung sa se vada fata in fata, continua sa fie doi straini.

-Dupa ce vorbiti in scris, este convenabil sa aveti o intalnire virtuala prin orice platforma care este mai usor de utilizat pentru a evita sentimentul de anonimat si pentru a va putea vedea fetele pentru prima data cu o interactiune mai stransa.

-Cand va intalniti pentru prima data, incercati sa on faceti in plina zi din motive de siguranta si intr-un loc public, cum ar fi un restaurant, un centru comercial sau un parc unde exista oameni. Acest lucru va va asigura o prima intalnire sigura si placuta.

-Unul dintre avantajele internetului este ca implica o revenire la contactul epistolar, la scrisorile din alte vremuri si s-a demonstrat ca prin scriere este mult mai usor sa descriem cele mai intime vise, dorinte sau aspiratii. Internetul va permite sa va descrieti din cele mai profunde aspecte ale dvs. si fiecare mesaj poate fi un esantion al evolutiei interesului pentru cealalta persoana.

-In cazul in care o persoana nu raspunde imediat la mesaje, se poate datora diverselor motive, cum ar fi faptul ca nu le-a vazut sau ca nu are timp sa raspunda. In timp ce asteptati un raspuns, profitati de prima etapa a Internetului in schimbul de mesaje cu mai multe persoane.

Nu are rost sa insistam daca unul dintre contacte dureaza mult sa raspunda, este mai bine sa lasam fiecare persoana sa raspunda in ritmul sau. Nu este recomandabil sa-l coplesiti cu mesaje sau sa insistati sa-l vedeti.

-Dupa trei sau patru mesaje, este esential sa indrazniti sa organizati prima intalnire, sa vedeti intr-un mod real care sunt asemanarile si diferentele cu acea persoana. Desi ar trebui sa se tina cont de faptul ca, uneori, persoanele cu gusturi si hobby-uri diferite pot fi, de asemenea, complementare. In acest caz, trebuie sa recurgeti la intuitia voastra, acea voce interioara pe care o auzim adesea, dar careia nu ii acordam intotdeauna atentie.

Cautarea partenerului dvs. pe internet s-ar putea sa nu fie prima optiune, dar este un mod eficient de a intalni oameni cu aceleasi interese, pasiuni si gusturi fara a fi nevoie sa plecati de acasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *