Regulile Feng Shui pentru fiecare camera din casa ta

In cadrul stilurilor noastre de viata ritmate si moderne, dorim sa avem tot mai multa usurinta, sanatate buna si fericire. Cautam modalitati de a incorpora bunastarea in mintea, corpul si in special in viata noastra de zi cu zi. Acest lucru se extinde la casele si mediile noastre fizice. Din fericire, tehnicile si ajustarile feng shui ne pot sprijini pentru a crea o viata mai pasnica si mai hranitoare. Feng shui este atentia pe care o acordam spatiilor noastre.

Daca sunteti gata sa incorporati un flux si o bunastare mai bune in viata dvs. de zi cu zi, iata ghidurile noastre de feng shui pentru fiecare camera din casa dvs. Creati o casa care sa fie in armonie cu feng shui. Aceste sfaturi esentiale pentru decorarea fiecarei camere din casa ta vor ajuta la promovarea energiei bune. Intra pe conde.ro si vezi care sunt cele mai importante reguli feng shui pentru amenajarea casei pentru a atrage prosperitate, noroc si dragoste.

1.Foaier de intrare

Intrarea in casa dvs. se numeste „gura qi”. Aceasta inseamna ca usa din fata este portalul pentru ca toata energia qi sau forta vietii sa intre in casa si viata ta. Este unul dintre cele mai importante domenii de luat in considerare pentru feng shui.

Lista de verificare a intrarii:

Asigurati-va ca intrarea este puternic luminata.
Pastrati zona libera de dezordine.
Asigurati-va ca soneria functioneaza corect.

2. Camera de zi

Camera de zi este un spatiu in care locuitorii casei se pot aduna cu prietenii si familia. Este de obicei un spatiu mai public. In mod ideal, doriti sa il pastrati deschis si primitor.

Lista de verificare a camerei de zi:
Folositi culorile celor cinci elemente pentru a va decora camera de zi pe baza energiilor pe care ati dori sa le cultivati.
Adaugati plante de sera pentru a invita mai multa sanatate, crestere si bunatate.
Configurati canapeaua si / sau scaunele in pozitie comoda.

3. Sala de mese

Sala de mese este locul unde ne adunam pentru a manca si hrani impreuna. Este momentul sa ne conectam si sa ne intregim cu cei dragi. De asemenea, reprezinta prietenia ta.

Lista de verificare a mesei:

Daca masa unde se serveste masa este folosita si in alte scopuri, asigurati-va ca o curatati.
Folositi fata de masa in mod regulat pentru a atrage mai multe prietenii in viata voastra.
Florile proaspete pot fi oferite pentru a invita energie in viata noastra.

4. Bucatarie

Alta dintre cele mai importante camere feng shui din casa, bucataria reprezinta bogatia, abundenta si sanatatea. Cat de bine mancam se raporteaza direct la modul in care ne prezentam in lume. Soba este legata in mod specific de prosperitatea si bunastarea dvs.

Lista de verificare a bucatariei:

Pastrati soba curata si in stare buna.
Folositi aragazul cel putin o data pe zi, chiar daca este doar pentru a fierbe apa. Acest lucru mentine energia activa.
Aruncati in mod regulat alimentele expirate din frigider si camara.

5. Camera de familie

Camera de familie este un alt loc de intalnire putin mai privat. Este o camera frumoasa pentru ca familia sa petreaca timp impreuna.

Lista de verificare a camerei de familie:

Asigurati-va ca exista un loc pentru fiecare persoana din casa.
Folositi culorile celor cinci elemente pentru a decora pe baza energiilor pe care doriti sa le cultivati in casa.
Un covor poate fi asezat in centrul camerei pentru a conecta si impamanta familia.

6. Dormitoare

Dormitorul este un loc minunat pentru a incepe sa implementezi feng shui acasa, deoarece aceasta camera reprezinta persoana care doarme acolo. Ajustarile Feng Shui din dormitor pot functiona rapid si eficient aici, deoarece dormi si iti petreci majoritatea vietii dormind in pat.

Lista de verificare a dormitorului:

Asezati-va patul in pozitia de comanda. Daca nu este posibil, corectati-o.
Am eliminat orice depozitare si dezordine de sub pat. In mod ideal, este complet deschis circulatiei aerului si qi.
Asigurati-va ca aveti o tablie atasata in siguranta la pat.

7. Birou

Biroul la domiciliu este deosebit de important daca acesta este spatiul dvs. principal de birou sau daca lucrati des de acasa. Spatiul dvs. de lucru si biroul va simbolizeaza cariera. Prin urmare, feng shui-ul biroului dvs. de acasa va afecteaza foarte mult succesul in munca.

Lista de verificare la biroul de acasa:

Asezati biroul in pozitia de comanda. Daca nu este posibil, corectati-o.
Verificati daca utilizati un scaun cu spatar. Un scaun de birou cu spatar ofera mai mult sprijin. Si toata lumea poate folosi sprijinul in cariera lor.
Asigurati-va ca aveti cel putin un metru distanta intre birou si scaun.

8. Baia

Baia are o multime de elemente de apa care pot duce la scurgerea bogatiei. Incepeti prin a mentine baia curata stralucitoare, astfel incat sa poata fi cu adevarat un spatiu de odihna si recuperare.

Lista de verificare a baii:

O planta verde de casa vie deasupra toaletei poate transforma energia apei descendente in energie vitala ascendenta, deoarece plantele cresc si infloresc cu apa.
Pastrati scaunul de toaleta inchis cand nu il folositi.
Pastrati oglinzile curate, astfel incat sa poata reflecta cu claritate.

9. Dulapuri

Cu totii ne iubim dulapurile, pentru ca ele ne pastreaza atat de bine lucrurile. Dar dulapurile pot reprezenta zone ascunse ale vietii noastre. Dulapurile au nevoie de atentie la fel de mult ca si spatiile de locuit.

Lista de verificare a dulapului:

Declarati in mod regulat si donati tot ce nu mai este necesar. Stergeti praful care se acumuleaza in colturile ascunse.
Pastrati putin spatiu deschis, mai degraba decat sa impachetati dulapul complet. In acest fel, trimiteti mesajul catre univers ca aveti spatiu pentru a invita noi oportunitati in viata voastra.

10. Holuri

Holurile sunt ca arterele pe care circula qi prin casele noastre. Prin urmare, nu uitati sa aplicati regulile feng shui pe holuri.

Lista de verificare pe hol:

Pastrati holurile inguste ferite de aglomeratie, doriti sa evitati sa le faceti prea greu de parcurs, deoarece reprezinta obstacole in viata noastra.
Fotografiile si lucrarile de arta sunt grozave pe holuri, in special cele lungi.
Asigurati-va ca holurile sunt bine iluminate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *