Reinventeaza-te profesional si personal, cat ai spune „videochat“!

0
1
videochat
videochat

Mai multe studii efectuate in ultimii ani in randul angajatilor din Romania arata ca putini dintre ei sunt satisfacuti de locul de munca ales. Insa, desi afirma ca ar fi gata sa opteze pentru un job mai bun, numarul celor care au de fapt curajul sa aleaga schimbarea si sa se reinventeze este foarte mic.

Majoritatea continua sa mearga zi de zi spre birouri sau hale industriale in care nu se simt impliniti, au parte de un program obositor si de ironiile sau de pretentiile exagerate ale unor sefi toxici.

Fara indoiala, tu nu vrei sa fii unul dintre acesti oameni resemnati. Pentru a nu ajunge sa lucrezi intr-un domeniu care nu iti place, trebuie sa stii ca evolutia tehnologiei in special si a societatii in general a dus, in ultimii ani, la aparitia unor noi domenii economice, care ofera sanse de evolutie foarte interesante. 

Una dintre caile care au condus deja spre succes multe fete din Romania este cea a activitatii ca model de videochat la Studio 20. Domeniul ofera castiguri foarte bune, in conditii de siguranta si legalitate deplina, plus posibilitatea de a alege singura intre ce ore vrei sa muncesti. Iata cum stau lucrurile in acest domeniu aflat in continua dezvoltare!

Beneficiile de care ai parte ca model de videochat

Fetele care aleg sa lucreze in domeniul industriei de divertisment online pentru adulti obtin castiguri financiare importante inca de la inceputul activitatii. In primele trei luni, ele au parte de un venit minim garantat in valoare de 1 000 de dolari pe luna, indiferent de performantele concrete realizate pe site-uri videochat.

Ulterior, pe masura ce capata experienta, ele incep sa castige sume si mai importante de bani, datorita unui sistem de bonusuri cumulative bine pus la punct. Astfel, fiecare model de videochat are parte de un comision standard brut in valoare de 50%, insa acestuia i se adauga si diferite bonusuri consistente, pentru un anumit numar de ore lucrate intr-o perioada, pentru depasirea unui prag de castiguri sau pentru fidelitate. 

In plus, dupa ce lucreaza timp de minimum sase luni in aceeasi echipa, fetele pot sa beneficieze si de credite fara dobanda, acordate direct de companie. Astfel evita plata unor dobanzi sau comisioane existente la banci si au posibilitatea de a-si implini mai repede dorinte precum cumpararea unei masini, a unei case sau efectuarea unei operatii estetice. 

Studioul te ajuta sa te reinventezi!

Pentru a lucra in videochat, nu este nevoie sa ai experienta in domeniu. Studioul stie ce sa faca pentru a te indruma, in primele zile de activitate. Concret, o colega trainer se ocupa de tine, iti preda teoria, iti ofera exemple concrete si face cu tine joc de roluri, pentru a te ajuta sa exersezi cunostintele acumulate. Acum inveti sa folosesti si aparatura video si audio pe care o vei avea la dispozitie.

In paralel, ai posibilitatea de a urma cursuri individuale gratuite de limba engleza, de cultura generala si de machiaj, astfel incat sa iti perfectionezi capacitatea de seductie si toate atuurile necesare pentru a reusi in industria de divertisment pentru adulti. 

O cariera ca model in aceasta industrie te va ajuta sa construiesti o viata noua si sa obtii bani si beneficii la care alti angajati din Romania nu indraznesc nici macar sa viseze!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here