Relatiile sexuale si impactul jucariilor asupra relatiilor

Se presupune ca sexul este distractiv. Relatiile sexuale sunt menite sa fie mai fericite, sunt menite sa faca oamenii sa se bucure de timpul lor cu ceilalti. Este vorba despre a avea cantitatea potrivita de placere, satisfactie si acel mod de relaxare pe care il aduce oamenilor, astfel incat sa devina si mai fericiti si mai sanatosi.

Relatiile sexuale ar trebui sa fie pline de distractie iubitoare, fiind reciproc multumiti de sex, romantism, foreplay si o multime de orgasme. Dar crezi ca este intotdeauna asa?

Raspunsul este, evident, nu. Nu este asa tot timpul. Majoritatea relatiilor sexuale tind sa fie mai fericite la inceputul relatiei timp de cateva luni sau chiar ani, dar dupa aceea scanteia este decolorata intre cei doi. Dar de ce?

De ce scanteia dintre parteneri tinde sa se reduca si relatia fizica dintre ei pare sa fie mai putin distractiva sau deloc distractiva?

Nu se datoreaza faptului ca dragostea dintre cei doi a ajuns la un nivel mai scazut, ci din cauza rutinei pe care o au. Da, atunci cand placerea sexuala se estompeaza, atasamentul emotional tinde, de asemenea, sa scada.

Dar cum placerea sexuala scade dupa ceva timp?
Raspunsul este din cauza rutinei de acelasi sex pe care partenerii o poarta mult timp. Dupa o anumita perioada de timp, ei devin obisnuiti si sesiunea de sex nu le mai ofera placerea cautata. Nu se mai simt multumiti.

Condimentarea este cheia
Da, daca vrei ca lucrurile sa continue intr-o directie corecta, astfel incat sa ai aceleasi sentimente si placere pe care le-ai avut inainte, asa ca trebuie sa le amesteci. Ai depus eforturi pentru ca lucrurile sa fie mai picante, mai fierbinti si mai erotice. Daca sunteti capabili sa condimentati relatia, indiferent de cat timp sunteti impreuna, va veti bucura in continuare de relatia voastra sexuala. Veti putea totusi sa va multumiti si, de asemenea, sa va satisfaceti partenerul.

Deci, care crezi ca este cel mai bun mod pentru a condimenta lucrurile in dormitorul tau dupa atata timp cu aceeasi rutina sexuala?
Cel mai evident raspuns este utilizarea jucariilor sexuale. Da, jucariile sexuale pot adauga scanteie in relatia voastra sexuala. Da, utilizarea jucariilor sexuale va poate schimba complet rutina sexuala, rutina de a face lucrurile, a va simti reciproc, a satisfactiei si, de asemenea, a sentimentului foarte important. Majoritatea persoanelor care folosesc jucarii sexuale in scopul unor lucruri interesante sunt intr-adevar multumite de rezultatele pe care le obtin folosind jucariile pentru adulti (inele stimulatoare, masturbatoare, papusi gonflabile, stimulatoare orale etc…).

Iar cel mai important lucru in randul jucariilor sexuale este ca nu trebuie sa fii un profesionist pentru utilizarea lor sau nu trebuie sa ai cunostinte foarte profunde despre ele. Doar folosind un simplu dildo sau un vibrator poti imbunatati lucrurile din dormitorul tau.
Da, intr-adevar este plictisitor sa stai in aceeasi pozitie si sa ai aceleasi lucruri in mod constant si aici este momentul perfect pentru jucariile sexuale. Acestea sunt folosite pentru a facilita stimularea si, prin urmare, jucariile sexuale cresc sansele de a avea un orgasm.

Va ajuta sa va cunoasteti mai bine partenerul si nevoile sale.
Utilizarea jucariilor sexuale este o modalitate de a stii mai multe despre partener si despre nevoile sale. Jucariile sexuale va ajuta sa explorati mai mult, sa atingeti un nivel de intelegere mai profund cu partenerul, cum le puteti creste placerea, cum pot sa devina mai starniti, ceea ce ii face sa aiba un mai multe orgame si multe altele. In acelasi mod, ii vei putea spune partenerului, ce vrei sa ai si cum te simti mai bine si aceasta este o modalitate excelenta de a-ti imbunatati relatia intima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *