Remedii naturiste pentru creșterea potenței

O viață sexuală activă și satisfăcătoare este normală și contribuie la îmbunătățirea relației de cuplu. Cu toate acestea, există anumite probleme care pot interveni și pot tulbura această armonie. Cele mai comune sunt problemele de potență, deși ele sunt încă un subiect tabu în rândul bărbaților, în mare parte datorită societății.

Cum apar problemele cu potența la bărbați?

Problemele de potență sunt coșmarul oricărui bărbat, dar din păcate ele sunt reale și se întâmplă. Statisticile arată că 1 din 3 bărbați cu vârsta de peste 40 de ani se confruntă cu disfuncții erectile. Cauzele sunt multiple și foarte variate, printre acestea se numără:

 • Vârsta înaintată, de regulă peste 50 de ani. Nu este un secret faptul că înaintarea în vârstă aduce cu sine anumite schimbări în organism, fapt ce duce la apariția problemelor de potență;
 • Fumatul excesiv dăunează grav sănătății, iar unul dintre efectele sale negative este disfuncția erectilă;
 • Consumul de substanțe droguri sau psihoactive;
 • Consumul ridicat de alcool afectează funcțiile creierului, fapt ce favorizează apariția problemelor de potență;
 • Obezitatea;
 • Stresul cotidian are un impact major asupra sănătății organismului uman, însă la bărbați afectează foarte tare și funcția erectilă;
 • Administrarea unui tratament medicamentos cu reacții adverse:
 • Anumite afecțiuni precum glicemia crescută, hipertensiunea arterială, colesterolul ridicat, deficiența de testosteron.

Remedii naturiste pentru potență

Problemele de erecție sunt apăsătoare și pot cauza foarte multe frustrări sau conflicte în cuplu. Din fericire, medicina alternativă a evoluat foarte mult și există numeroase metode prin care să combați aceste disfuncții. Remedii naturiste pentru potență:

 • Capsule  Maraton Forte. Acesta este un supliment sexual ce conține o combinație de plante medicinale asiatice și sud-americane, precum ginseng siberian, catuaba și tribulus terestris.Contribuie eficient în combaterea disfuncției erectile, crește performanța sexuală masculină, mărește apetitul sexual și ajută la menținerea unei erecții ferme.
 • Fiole TianliAcest produs este un stimulent natural pentru potență maximă și o erecție prelungită. Revigorează rapid impulsul sexual și se adresează în special persoanelor care doresc performanțe sexuale îmbunătățite.De asemenea, contribuie la menținerea vitalității și a funcțiilor normale ale organismului, ameliorează stările de oboseală și slăbiciune, încărunțirea prematură, precum și impotența sexuală.
 • Magiun Afrodisiac. Acest produs este destinat ambelor sexe, deoarece stimulează funcția erectilă a bărbaților și crește fluxul de sânge către țesuturile vaginale ale femeilor. Este un supliment sigur, din plante, natural 100%, care poate fi folosit pentru combaterea problemelor de ejaculare prematură și de disfuncție a erecției.
 • Miere pentru potență. Aceastămiere pentru potență are un gust dulce – acrișor și este alternativa perfectă pentru persoanele care nu doresc să administreze pastile pentru potență. Ajută la îmbunătățirea erecției și la prelungirea actului sexual, se administrează cu ușurință, iar efectul său poate dura pana la 36 de ore.

Sfaturi pentru un organism sănătos

Să previi este întotdeauna mult mai bine decât să tratezi, chiar și în cazul disfuncției erectile. Astfel, este important să ai grijă de corpul tău fără a fi necesar să întâmpini probleme de sănătate. Cum poți face acest lucru? Iată câteva sfaturi utile:

 • Adoptă un stil de viață activ. Sportul este cel mai bun remediu pentru organism. Acesta previne îmbătrânirea prematură și menține organismul sănătos și viguros.
 • Asigură-te că ai o alimentație sănătoasă. Alimentația este extrem de importantă în echilibrul zilnic. Este necesar să ai o dietă echilibrată și mănânci zilnic alimente proaspete, neprocesate. Evită mâncarea de tip fast-food, sucurile și dulciurile. Acestea cauzează creșterea glicemiei și duc la dezechilibre în organism, precum disfuncția erectilă. Consumă suplimente naturale atunci când este cazul. Dacă te confrunți cu anumite carențe în organism, este indicat să suplimentezi aportul de vitamine și minerale periodic.
 • Hidratează-te corespunzător. Deshidratarea este cauza multor afecțiuni ale organismului. Pentru a le evita, asigură-te că bei cel puțin 2 litri de apă în fiecare zi,
 • Dormi suficient în fiecare noapte. Odihna este esențială pentru refacerea organismului după activitățile desfășurate în timpul zilei. Asigură-te că dormi între 7 și 8 ore pe noapte pentru a preveni anumite probleme de sănătate.
 • Ia-ți timp de relaxare. Stresul este unul dintre cei mai importanți factori care contribuie la dezvoltarea bolilor. Este foarte important să găsești un echilibru între activitățile solicitante și cele de relaxare. În acest fel te protejezi pe tine și întărești relațiile cu cei din jur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *