Remedii non-toxice pentru prevenirea insectelor

Deseori este extrem de dificil sa poti face fata cu brio unei insecte sau a unui numar extrem de redus, ceea ce face ca o implozie de insecte sa devina si mai deranjanta.

Pentru multi, salvarea poate fi multimea de solutii existente pe piata care contribuie la eradicarea insectelor insa, ele pot fi nocive pentru sanatate. Fie ca vorbim de pesticide in diferite formule, dar si de parfumul lor patrunzator si neplacut, actiunea solutiilor uzuale impotriva insectelor poate fi un adevarat pericol pentru sanatate. Mai mult, persoanele care se confrunta cu deficiente respiratorii nu vor tolera absolut deloc mirosurile, asa ca astfel de solutii ies din start din discutie.

Iar daca te regasesti intr-una dintre aceste situatii, nu inseamna ca trebuie sa te resemnezi si sa convietuiesti cu insectele. Poti preveni cel putin aparitia lor sau incidenta sporita in zonele de trai si relaxare. Iti dezvaluim astazi cateva solutii non-toxice care ti-ar putea fi de folos.

Remedii non-toxice pentru prevenirea insectelor

  • Perdeaua magnetica anti insecte

Perdelele magnetice sunt una dintre cele mai recente inovatii impotriva insectelor. Cu ajutorul la aceasta perdea anti insecte pe care o poti amplasa in dreptul usii sau la nevoie, in locul acesteia, poti limita numarul insectelor zburatoare care vor patrunde la tine in locuinta.

Aceste perdele au un sistem magnetic de inchidere, ceea ce inseamna ca odata ce ai intrat pe usa si vei da drumul perdelelor din mana, ele se vor fixa ulterior pe pozitii si se pot inchide inclusiv automat, la atingerea magnetilor cu poli opusi. Nu mai ai grija ca nu ai inchis usa ermetic sau ca nu-ti poti aerisi casa in zilele cele mai calduroase, atunci cand gatesti etc. O poti amplasa oriunde in locuinta sau la exterior (de exemplu, in cadrul bucatariei de vara sau a unei terase inchise/deschise), astfel incat sa te bucuri de un confort vast, fara grija insectelor. Intra pe pagina noastra si gasesti ofertele la aceste produse

  • Plasa anti insecte

Dupa acelasi principiu similar, dar renumite pe piata de foarte mult timp sunt acele plase anti-insecte care pot fi atasate la geamuri. Poti lasa geamurile larg deschise si ziua, si seara, fara teama ca-ti vor patrunde in interior albinele, mustele, tantarii sau orice alt tip de insecte de acest tip.

Aceste plase pot fi insusi o masura de protectie atunci cand detii animale de interior. Totusi, ele pot fi tentate sa sara pe aceasta si s-o deterioreze, asa ca nu ar strica sa poti lua masuri in acest sens.

  • Aparat cu raze UV pentru insecte

 In cazul in care, din nefericire, insectele ajunga sa patrunda la interior, poti opta si pentru un aparat cu raze UV care va fi practic “plasa de siguranta” Acestea se bazeaza pe neoanele UV care au capacitatea de a elimina insectele fara substante toxice sau mirosuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *