Restaurantele, cafenelele și sălile de jocuri de noroc se închid în nouă localități din Dâmbovița – Coronavirus

0
1

Restaurantele, cafenelele și sălile de jocuri de noroc, care își desfășoară activitatea în interiorul clădirilor, se închid, de miercuri până în 15 septembrie, în nouă localități din județul Dâmbovița, potrivit Mediafax.

Decizia a fost luată marți de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița.

„Membrii CJSU au adoptat Hotărârea nr. 23 din 08.09.2020, privind restricționarea, în sensul interzicerii activităților cu publicul a operatorilor economici care desfășoară următoarele tipuri de servicii: preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, restaurante şi cafenele din interiorul clădirilor, precum și a activităţi operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc, pentru următoarele localități: Brănești, Butimanu, Cornești, Glodeni, Malu cu Flori, Niculești, Ocnița, Tătărani și Vulcana Pandele”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Dâmbovița.

Restricţiile intră în vigoare miercuri și sunt valabile până în 15 septembrie.

Decizia a fost luată din cauza faptului că incidența cumulată a cazurilor confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, în ultimele 14 zile, a trecut peste pragul de 1,5/1.000 de locuitori.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here