Revenire de senzație la Campioana României – Jucătorul din Serie A s-a întors la Farul

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

​Farul Constanța a anunțat vineri revenirea atacantului Louis Munteanu, împrumutat pentru încă un sezon de la Fiorentina, care a contribuit decisiv la câștigarea titlului în sezonul precedent.

Louis MunteanuFoto: Angela Krasniqi/Medialys Image / Shutterstock Editorial / Profimedia

Louis Munteanu, împrumutat încă un an de Farul Constanța de la Fiorentina

Gică Hagi i-a găsit rapid înlocuitor lui Denis Alibec, plecat în urmă cu trei zile în Qatar.

După un sezon excelent în tricoul constănțenilor, Louis Munteanu revine sub formă de împrumut de la Fiorentina pentru încă un an.

„Farul Constanța și AC Fiorentina au ajuns la un acord privind împrumutul jucătorului Louis Munteanu la formația noastră pentru sezonul 2023-2024.

În vârstă de 21 de ani, pe care i-a împlinit în luna iunie, Louis Munteanu a fost unul dintre artizanii titlului obținut de Farul Constanța în sezonul 2022-2023, în care a marcat 10 goluri și a oferit 6 pase decisive în cele 29 de meciuri disputate în alb-albastru.

Bine ai revenit, Louis, și cel puțin la fel de multe realizări alături de Farul și în acest campiona!” – a anunțat Farul Constanța, pe site-ul oficial.

Atacantul evaluat la 1,4 milioane de euro a fost format la Academia Gheorghe Hagi, de unde în 2020 a făcut pasul către Fiorentina, pentru 1,7 milioane de euro.

spot_imgspot_img