Rezultat imens obţinut de foştii dinamovişti Popescu şi Corbu în Scoţia! St. Mirren continuă lupta pentru evitarea retrogradării. Cum s-au descurcat cei doi | News20
Rezultat imens obţinut de foştii dinamovişti Popescu şi Corbu în Scoţia! St. Mirren continuă lupta pentru evitarea retrogradării. Cum s-au descurcat cei doi

Echipa românilor Mihai Popescu şi Laurenţiu Corbu, St. Mirren, a obţinut o victorie importantă în campionatul Scoţiei, scor 1-0 împotriva celor de la Livingston, şi continuă lupta pentru evitarea retrogradării.

Mijlocaşul Ryan Flynn (30 de ani) a marcat în minutul 89 şi a adus victoria pentru echipa sa, care este la un punct distanţă de Dundee FC, ocupanta penultimului loc din campionat. Popescu a evoluat pe tot parcursul partidei, în timp ce Corbu a fost rezervă.

Cei doi fundaşi sunt împrumutaţi de Dinamo la formaţia scoţiană până la finalul acestui sezon. Corbu a intrat în ultimele şase luni de contract cu formaţia antrenată de Mircea Rednic, în timp ce situaţia lui Popescu este diferită. Acesta se poate întoarce sub comanda ”Puriului” dacă scoţienii nu activează clauza de cumpărare pentru acesta.

Cinci meciuri au mai rămas pentru St. Mirren până la finalul sezonului regular, împotriva celor de la Kilarnock (acasă), St. Johnstone (deplasare), Dundee FC (acasă), Celtic (acasă) şi Hamilton (deplasare)

 

NEWS20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *