Rezultate alegeri locale 2024. Deputatul Aurel Bălăşoiu, exclus din PSD în urma unui scandal sexual, a câştigat Primăria Rociu din Argeş. A candidat de la PNL

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Deputatul Aurel Bălăşoiu, exclus din PSD în octombrie 2022, în urma unui scandal sexual, a câştigat Primăria comunei Rociu din județul Argeş, candidând din partea PNL, scrie News.ro.

Pentru alegerea primarului comunei Rociu din Arges au fost înregistrate 1.349 voturi, 1309 fiind valabil exprimate.

Aurel Bălăşoiu, candidat PNL, a obţinut 45% (593 voturi).

El i-a avut drept contracandidaţi pe Alin Rainea (AUR), care a avut 33% (430 voturi) şi pe Marian Miu (PSD) – 22% (286 voturi).

În octombrie 2022, Bălăşoiu a fost implicat într-un scandal sexual, la acel moment Parchetul deschizând împotriva sa două dosare care au fost ulterior clasate. El a fost exclus din PNL, dar a refuzat să renunţe la mandatul de deputat. Liberala Alina Gorghiu, care atunci era preşedinte al Senatului a iniţiat o petiţie prin care solicita demisia din Parlament a deputatului Aurel Bălăşoiu. Ulterior, Bălăşoiu a devenit candidatul PNL la Primăria Rociu, Alina Gorghiu fiind prezentă la lansarea candidaturii, conform imaginilor distribuite de presa locală, scrie News.ro.

spot_imgspot_img