Românii încă caută PublicBet, acum e Fortuna

publicbet-fortuna

PublicBet a fost companie consacrată în România până în anul 2015. Ea a fost inaugurată în anul 2003 și, de-a lungul anilor, a ajuns unul dintre cele mai mari case de pariuri de la noi din țară.

Astfel, în anul 2013 ei dețineau peste 400 de agenții stradale și aveau una dintre cele mai complete oferte de pe piața noastră. Dar, înainte de a fi implementată noua legislație privind jocurile de noroc din România, compania a fost achiziționată de către Fortuna, iar site-ul pe care aceștia activează este eFortuna.ro.

Dar Fortuna nu doar au preluat tot ce ține de PublicBet, ei au îmbunătățit drastic serviciile. De exemplu, în ziua de astăzi, Fortuna are cel mai mare număr de agenții stradale dintre toate casele de pariuri din România, și anume 765.

Mai mult decât atât, au una dintre cele mai diverse și stabile platforme online. Din păcate, ei nu dispun de o aplicație mobilă, trebuind să folosiți un browser atunci când doriți să folosiți această agenție.

Au propria metodă de depunere

Unul dintre serviciile unice pe care le are Fortuna este aceea de a depune bani într-un aparat special conceput de companie, numit Fortuna Cashpoint. Așadar, nu aveți nevoie, practic, de un card sau cont bancar pentru a depune bani în contul dumneavoastră.

Este bine de știut că depunerea minimă este mai mică decât cea oferită de agențiile din competiție, ea fiind de 10 RON. Mai mult decât atât, puteți să și extrageți bani de pe contul dumneavoastră în orice sucursală Fortuna.

Totuși, firma a ales să nu suporte depunerile prin Skrill, dar au optimizat propria metodă de depunere și retragere în așa fel încât acest punct să nu reprezinte un minus.

Cea mai bună companie venită din mediul offline

Fortuna este una dintre agențiile care nu aveau un site bine optimizat până de curând. Cu toate acestea, este clar că firma a investit mult în mediul online pentru a oferi o gamă cât mai largă și diversă de pariuri dar și in zona de cazino prin fortuna casino, pentru clienții săi. Este clar că ei au o experiență vastă în industria pariurilor, ei fiind cei mai mari din Europa Centrală și de Vest.

Înainte de a își deschide sediile în România, Fortuna avea o bază mare de clienți în Polonia și Cehia, de exemplu. Aveți peste o sută de tipuri de pariuri pentru fiecare eveniment și veți găsi, fără nici o îndoială, tipul de pariu pe care doriți să îl efectuați. Dacă, totuși, nu aveți opțiunea dorită, puteți să trimiteți un simplu mail conducerii, iar aceștia vor analiza oferta și o vor introduce în gama lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *