Rusia este cu două săptămâni întârziere în estul și sudul Ucrainei – oficial american

Date:

Rusia este cu aproximativ două săptămâni întârziere în ceea ce privește invadarea regiunii Donbas a Ucrainei și a sudului țării, a declarat marți un înalt oficial american al apărării, relatează Reuters.

DonbasFoto: Profimedia Images

„Am aprecia că este cu două săptămâni sau poate chiar mai în urmă… acolo unde a crezut că vrea să fie în Donbas și în sud”, a declarat oficialul, sub rezerva anonimatului, reporterilor.

Un oficial american al apărării spunea luni că SUA dețin informații bazate pe relatări că militari ruși și ofițeri de diferite grade, chiar până la nivelul batalionului, refuză să respecte ordinele de a avansa în noua ofensivă din Donbas.

Oficialul a spus că acești ofițeri „fie au refuzat să se supună ordinelor, fie nu le respectă cu același zel pe care l-ați fi așteptat de la un ofițer”.

Forțele ruse s-au luptat cu probleme de moral încă de la începutul invaziei, potrivit acestui oficial, care este doar una dintre numeroasele probleme care au afectat armata rusă în timpul acestui război.

De asemenea, forțele ruse se confruntă în continuare cu probleme de logistică care le încetinesc progresul, potrivit oficialului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related