Rusia îşi asigură un „avantaj poziţional”

0

Într-o serie de tweet-uri, thinktank-ul american a afirmat că trupele lui Vladimir Putin s-au plasat într-o poziţie care le-ar permite să efectueze o „mişcare de cotitură” împotriva unor părţi din oraşul din estul ţării.

O mişcare de întoarcere este folosită pentru a forţa inamicul să abandoneze poziţiile defensive pregătite, a explicat ISR.

Cu toate acestea, Rusia nu a reuşit să forţeze trupele ucrainene să se retragă din zonă, iar ISR consideră că nu are capacitatea de a încercui oraşul prea curând.

„Este posibil ca ruşii să fi intenţionat să încercuiască forţele ucrainene din Bahmut, dar comandamentul ucrainean a semnalat că probabil se va retrage mai degrabă decât să rişte o încercuire”, a adăugat ISR.

De-a lungul lunilor de lupte crâncene din Bahmut, s-a discutat mult despre intenţia Rusiei de a încercui Kievul.

Strategia militară are ca scop încercuirea unui inamic de pe mai multe fronturi, izolându-l efectiv din exterior.

Este o situaţie periculoasă pentru partea care este încercuită, deoarece trupele sunt de obicei izolate de la baza operaţiunilor lor, iar rutele de aprovizionare pot deveni redundante.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește News20 pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Nationalul, News20, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Nationalul. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Nationalul.

Conținutul website-ului www.news20.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea NEWS20. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@news20.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *