Rușii recrutează din rândul „condamnaților” din cauza lipsei de oameni dispuși să meargă la război / Amnistie totală, chiar dacă noii recruți au fost condamnați pentru crimă – GUR

În Federația Rusă, din cauza pierderilor semnificative în războiul din Ucraina și a lipsei celor dispuși să meargă la război, noii soldați sunt recrutați dintre condamnați, spune Direcția principală de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei, scrie Unian.net.

Soldați ruși pe un blindat în UcrainaFoto: Twitter

Companiile militare private din Rusia și-au intensificat recrutarea.

Potrivit Direcției ucrainene de informații recrutările se fac mai ales în Republica Adîgheia, iar aceștia sunt duși pentru antrenament militar pe un teren lângă ferma Molkin din teritoriul Krasnodar, unde se știe că este baza de antrenament pentru mercenarii Wagner.

Soldații sunt recrutați și din închisorile din Rostov, Sankt Petersburg și Nijni Novgorod.

„Articolul în temeiul căruia o anumită persoană a fost condamnată nu contează. Chiar dacă este vorba de crimă sau alte infracțiuni grave. Tuturor li se promite o amnistie completă după 6 luni de „serviciu””, notează serviciile de informații.

Ei vor fi trimiși în Donbas. Printre sarcinile principale se numără stabilirea controlului asupra drumurilor pe direcția Izium – Slaviansk – Bakhmut, mai arată serviciile de informații.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *