S-a aflat cine este pacientul zero al coronavirusului. Când a fost infectat – Capital

Un oficial chinez a dezvăluit, printr-o simplă greșeală, detalii despre pacientul zero al pandemiei de COVID-19. Acesta ar fi trimis a trimis o captură de ecran cu adresa femeii către un jurnal medical chinez, iar informațiile au început deja să se răspândească.

Astfel, „pacienta Su” este o femeie în vârstă de 61 a devenit potențialul „pacient zero” al pandemiei de COVID-19, arată informațiile oferite de un oficial chinez.

De menționat este faptul că, imaginea trimisă e acesta a dezvăluit atât numele pacientei, adresa acesteia, dar și alte detalii semnificative despre una dintre primele persoane suspectate de a fi infectate cu COVID-19, în Wuhan.

Când s-a infectat pacientul zero

În ceea ce privește infectarea acesteia, „pacienta Su“ ar fi fost diagnosticată cu COVID-19, cu trei săptămâni înainte ca autoritățile de la Beijing să admită existența virusului, deci practic virusul circula cu mult timp înainte.

De asemenea, presupusul pacient zero al coronavirusului ar locui în apropierea stației de metrou asociată cu răspândirea coronavirusului, dar și la o distanță destul de mică de unul dintre principalele laboratoare de cercetare a coronavirusului, scrie DailyMail.

Toate aceste detalii au fost descoperite de membrul grupului Drastic, Gilles Demaneuf. Grupul aparține activiștilor digitali online care au descoperit multe dintre faptele ce păreau a fi în contradicție cu povestea oficială spusă de chinezi.

Când pandemia de coronavirus s-a făcut simțită, aceștia declarau că virusul COVID-19 era o boală care se transmitea de la animale, în mod natural.

„Am reușit să identificăm exact numele, vârsta și adresa unui caz suspect foarte timpuriu, cu aproape o lună înainte de anunțarea primului caz oficial”, a declarat Demaneuf, omul de știință francez, care lucrează pentru o bancă din Noua Zeelandă.

De menționa teste faptul că, potrivit datelor oficiale trimise de China către OMS, primul caz de COVID-19 ar fi apărut pe data de 8 decembrie 2019.

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *