S-a deschis MachiajȘiÎngrijire.ro, magazin on-line cu produse de make-up și de îngrijire

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Magazinul online www.MachiajȘiÎngrijire.ro s-a născut din dorința de a aduce pe piața de comert on-line din țara noastră tot ceea ce este esențial pentru trusa de cosmetice de acasă, de la produse pentru ten, ochi, buze sau unghii, până la produse de îngrijire care răspund nevoilor femeilor și bărbaților de toate vârstele.

Astfel, site-ul www.MachiajȘiÎngrijire.ro oferă o gamă largă de produse cosmetice, atât pentru machiaj, cât și pentru îngrijire sau pentru unghii. În noul magazin vei găsi rujuri, fonduri și baze pentru ten, rimeluri, creioane, tușuri, palete de farduri, oje, pensule și alte accesorii necesare utilizării produselor de machiaj sau unghii, creme, serumuri și alte produse de îngrijire a tenului și corpului, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Printre mărcile comercializate se numără VIPERA, HEAN, Organique, Barwa Cosmetics, Seaderm, Herbacin, Salthouse, Polish King, Butcher’s son, Bomb Cosmetics, Dermasel, Erbasol, Hairwonder și Hennaplus.

Dedicată inovării, cercetării și testării continue, marca de machiaj VIPERA este o marcă poloneză care și-a început activitatea în urmă cu mai bine de 30 de ani. Folosind cele mai noi tehnologii în procesul de producție, compania îmbogățește constant portofoliul de produse pus în sprijinul femeilor de toate vârstele pentru a le evidenția frumusețea naturală și pentru a le proteja totodată sănătatea. Produsele VIPERA folosesc ingrediente blânde cu tenul, ochii, unghiile și mâinile.  

Având un palmares bogat de premii în domeniul machiajului, marca HEAN pune în centru calitatea și siguranța produselor de machiaj de peste 40 ani. Cu un laborator propriu de cercetare și dezvoltare și folosind ingrediente atent selecționate, produsele HEAN combină perfect calitatea produselor de machiaj profesionale, cu siguranța și îngrijirea pielii. Peste 60% dintre produsele HEAN sunt folosite și aprobate de către make-up artiști.

Produsele de îngrijire Organique destinate atât utilizării acasă, cât și segmentului profesional sunt produse naturale, sigure, blânde și eficiente în același timp. În produsele Organique nu se folosesc conservanți agresivi, agenți de spălare și spumă care pot provoca iritații sau uscăciune. Încă de la primele produse puse pe piață, marca Organique a primit numeroase premii și distincții de excelență în frumusețe.

Formulele tradiționale din produsele cosmetice Barwa întâlnesc tehnologia modernă și ingredientele de cea mai bună calitate. Cu o tradiție de peste 70 ani, laboratoarele Barwa Cosmetics din Polonia oferă o gamă largă de produse cosmetice de îngrijire ce conțin ingrediente active special formulate în funcție de particularitățile fiecărui ten.

Având la bază cercetări știintifice în domeniul dermatologiei și thalaso-terapiei, laboratoarele Seaderm din Franța propun o gamă largă de produse dermatologice bazate pe agenți activi de la Marea Moartă. Faimoase pentru proprietățile lor calmante, cheratolitice și purificatoare, concentratele provenite de la Marea Moartă sunt intens folosite ca remediu în dermatologie, cosmetologie și reumatologie. Formulele fără parfum sau coloranți din produsele dermatologice Seaderm sunt eficiente în igiena zilnică a pielii cu tendință la iritații, eczeme sau psoriazis.

Telefon contact: 0725 995 902

spot_imgspot_img