Sa-ti faci nunta intr-un restaurant – o idee buna?

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Te casatoresti in curand si incepi sa te intrebi daca ar fi o idee buna sa iti organizezi nunta intr-un restaurant si nu intr-o sala? Aceasta solutie are avantaje incontestabile.

In acest articol, iti explicam de ce gazduirea nuntii intr-un restaurant nunta Bucuresti este o idee buna. Multe sfaturi iti vor permite, de asemenea, sa faci cea mai buna alegere pentru cea mai frumoasa zi din viata ta.

De ce sa iti faci nunta intr-un restaurant si nu intr-o sala?

Ceea ce te sperie atunci cand inchiriezi o sala de receptie este sa te ocupi de toate, de la A la Z. De la gasirea cateringului pana la gasirea DJ-ului. In plus, iti spui ca daca bucataria nu se potriveste cu cateringul tau, masa de nunta s-ar putea sa iti fie stricata. Unele sali de receptie sunt deosebit de bine echipate, precum si unele restaurante.

Dar atunci, in acest caz, de ce sa alegi restaurantul pentru nunta ta? Restaurantul este o solutie buna pentru cei care cauta o solutie la cheie si care apreciaza in mod deosebit mancarurile servite de un anumit bucatar. Desigur, trebuie sa tii cont de faptul ca o nunta in restaurant are inca cateva dezavantaje:

  • Spre deosebire de sala, probabil ca nu vei putea petrece toata noaptea: in general, restaurantele iti vor da permis pentru ora 2-3 dimineata.
  • In unele restaurante, nu exista ring de dans: depinde de tine sa verifici.
  • In acelasi mod, s-ar putea sa nu iti fie posibil sa decorezi incaparea dupa bunul plac: acest lucru trebuie verificat in prealabil cu proprietarul restaurantului.

In general, se accepta faptul ca restaurantul este o idee foarte buna atunci cand vrei sa organizezi o nunta intima si gastronomica: daca asta cauti, nu vei fi dezamagit.

O receptie de nunta intr-un restaurant: da, dar in anumite conditii!

Iata cateva sfaturi pentru a alege restaurantul in care va avea loc nunta ta:

  • Daca restaurantul are o singura incapere, ia in considerare privatizarea localului. Si asta, chiar daca vei avea doar 20 de invitati la nunta ta. Intr-adevar, probabil ca nu vrei sa te regasesti cu clientela obisnuita a restaurantului.
  • Vrei sa dansezi la nunta ta? Verifica daca este posibil sa instalez un sistem de sunet, ca zgomotul sa nu deranjeze. In al doilea rand, verifica daca exista suficient spatiu pentru un ring de dans. Ar fi pacat sa fii nevoit sa stai la masa toata seara din cauza unui restaurant prea mic sau nepotrivit pentru petrecere.
  • Discuta rapid despre decorarea nuntii cu proprietarul restaurantului: probabil te va lasa sa decorezi mesele dupa bunul plac, dar poate nu si peretii si tavanul.
  • De asemenea, nu uita sa intrebi proprietarul restaurantului cat de tarziu puteti petrece. Va trebui sa planificam cursul serii in consecinta!

Obtine chiar acum o oferta pentru nunta ta!

spot_imgspot_img