Șapte stiluri de bluze pe care trebuie să le deții

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Găsirea ținutei perfecte de purtat poate părea o sarcină grea pentru orice femeie. Cu toate acestea, alegerea potrivită este aproape întotdeauna o bluză, având în vedere cât de versatile pot fi. Există atât de multe tipuri și stiluri de bluze, încât poți purta una pentru aproape orice ocazie.

De la diferite modele și culori până la materiale și forme, este destul de ușor să găsești o bluză care să se potrivească stilului tău personal și tipului tău de corp. În acest ghid, ne vom aprofunda mai multe tipuri de bluze pentru a te ajuta să decizi care este potrivită pentru tine.

O bluză albă

Această bluză va fi cel mai bun prieten al tău în verile călduroase. Funcționează ca un reflector, trimite lumina pe față pentru a șterge oboseala, luminează fiecare nuanță a pielii și înmoaie aspectul ridurilor și al cearcănelor. În timp ce cămășile și tricourile clasice albe cu nasturi sunt perfecte, bluzele cu detalii suplimentare sunt un plus de impact. Cautati pe Emag bluze care va plac!

O bluză cu umeri goi

Dezvelirea umerilor este întotdeauna o alternativă publică mai bună decât de a-ți arăta decolteul. Deși bluzele cu un singur umăr sunt la modă, stilurile cu ambii umeri dezveliți, cu mâneci clopot sau balon sunt mai ușor de purtat. Decolteul elastic ține partea superioară în siguranță, astfel încât tot ce ai nevoie este un sutien fără bretele pentru a face acest lucru să funcționeze pentru orice dimensiune sau formă a corpului.

O bluză boho

Dacă nu te pozi dezlipi de blugii tăi sau pur și simplu adori atmosfera hippie a unor haine damă vintage, alege bluze boho cu un aspect unic de la piața de vechituri. Croiala încăpătoare a acestor bluze „boeme” sau „țărănești”, purtate largi și descheiate sau semi-înfășurate în față, oferă o mulțime de camuflaj secret și o atitudine armonioasă. Caută mânecile luxuriante și o țesătură ușoară tifon.

O bluză înfășurată

Bluzele cu partea frontală înfășurată în diagonală sunt modele destul de eficiente. Există două stiluri majore în această categorie. Pentru un efect complet, alege un stil încrucișat până la talie, cu o potrivire mulată. Va face diferența dacă ai înălțime mică. Pentru curbele de tip clepsidră, alege o bandă mai lungă până la șold, cu o zonă definită pentru talie sau curea. Nu uita nici de pijamelele de dama!

Tricouri albe ieftine

Probabil cele pe care le deții deja sunt pătate, găurite sau au devenit de un gri murdar din cauza spălărilor și uzurilor repetate. Caută stiluri de tricouri albe noi care nu sunt prea largi și nici prea strâmte și care sunt moi și ușoare, dar opace. Urmărește o potrivire relaxată – nici subțire, nici supradimensionată.

Maiouri prietenoase cu sutienele

Chiar dacă bicepșii tăi nu sunt super tonifiați, beneficiile unui maiou depășesc acum orice temeri. Stilurile relaxate, cu o formă subtilă în linie A, decolteul înalt și spatele lat îți fac umerii să pară mai puternici, iar partea superioară a brațelor să pară mai subțiri. Maiourile oferă mai multă substanță decât un tricou și netezesc umflăturile și umplu golurile.

O bluză peplum

Stilul bluzelor cu talie tăiată și tiv evazat a devenit un element de bază de sezon. Contează pe astfel de bluze pentru un aspect elegant și acoperire a burții. Cheia este să alegi un stil până la șold, cu suficient spațiu pentru trunchi între sâni și talie.

spot_imgspot_img