Sărăcirea românilor și scăderea nivelului lor de trai, sub forma așa-ziselor ”reforme” – Capital

Marcel Ciolacu, nemulțumit de PNRR: Sărăcirea românilor și scăderea nivelului lor de trai, sub forma așa-ziselor ”reforme”

Marcel Ciolacu este de părere că PNRR-ul României este unul de austeritate. Acesta mai spune că reformele promise se actualul Guvern vor sărăcii românii și va scădea nivelul de trai.

“Creșterea vârstei de pensionare, înghețarea veniturilor – salarii, pensii , alocații, pe scurt #austeritate. Atât a mai rămas din poveștile cu investiții ”wow”, de zeci de miliarde de euro, promise prin PNRR, de președintele Iohannis și Guvernul Său de incapabili!

Sărăcirea românilor și scăderea nivelului lor de trai, sub forma așa-ziselor ”reforme” sunt singurele certitudini din planul pe care Guvernul de dreapta l-a trimis la Bruxelles.”, spune liderul PSD.

Ce se întâmplă cu banii

În mesajul de pe pagina sa de Facebook, Marcel Ciolacu spune că banii pe care îi va primi România se vor folosi pentru ”a hrăni prietenii, firmele de consultanță și membrii de partid care vor vota în congresele PNL și USR.”

”RomâniiTrebuieSăȘtie că vom împrumuta 15 miliarde de euro doar pentru a hrăni prietenii, firmele de consultanță și membrii de partid care vor vota în congresele PNL și USR.

Dezvoltarea României, reducerea decalajelor, creșterea nivelului de trai al românilor, educația, sănătatea, infrastructura, agricultura și firmele românești mai pot aștepta.

Cîțu și Barna au de câștigat niște alegeri interne și singura lor grijă a fost transformarea PNRR-ul în vițelul de aur al baronetului și clientelei lor de partid. După ei, potopul”, a scris Marcel Ciolacu, pe contul său de Facebook.

Sursă foto: INQUAM Photos, Sabin Cirstoveanu

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *