Scandal în Parlament și pe legile justiției: „Bă, chiar nu vă e rușine, bă, ipocriților, securiștilor, hoților care sunteți?” / „Un traseist care lingea clanțele”

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Parlamentarii s-au certat și s-au înjurat, marți, și în timpul dezbaterilor privind legile justiției. „Nu vă e rușine, mă, hoților care sunteți, nu vă e rușine să veniți dați lecții de moralitate? Uitați-vă, băi, la voi, o mână de hoți sunteți”, a strigat de la tribună deputatul PSD Radu Cristescu către parlamentarii USR.

Camera Deputatilor, sedinta de plenFoto: AGERPRES

Redăm dialogul între deputatul PSD și doi dintre deputații USR, conform imaginilor difuzate de Digi24:

Fostul ministru al Justiției, Stelian Ion:

  • Cred că un titlu mai potrivit pentru această ar fi fost „legea privind oligarhia judiciară”, pentru că asta face această lege.

Deputatul PSD, Radu Cristescu:

  • Mă uit de o oră și jumătate cine sunt moraliștii din Parlament: un grup infracțional organizat, pe numele lui USR, condus din umbră de un penal, pe numele lui Barna (fostul președinte al USR Dan Barna, n.r.).
  • Mă uit și la ministrul nulitate de la justiție, Stelică, care are și un certificat de handicapat, nu trebuie să-l prezentați, că se vede.
  • Nu vă e rușine, mă, hoților care sunteți? Nu vă e rușine să veniți dați lecții de moralitate? Uitați-vă, băi, la voi, o mână de hoți sunteți.

Deputatul USR, Claudiu Năsui:

  • Aceasta e adevărata față a PSD. Un traseist care lingea clanțele la turnătorul Petrov (fostul președinte Traian Băsescu, n.r.) acum câțiva ani, care a venit la voi în partid și se preface acum că e luptător pentru dreptate.
  • Ăsta e PSD, îi vedeți – înjură, e grobian, așa se comportă. Și acum câtva timp, era lingău de clanțe în alt partid.

Deputatul PSD, Radu Cristescu:

  • Bă, chiar nu vă e rușine, bă, ipocriților, securiștilor, hoților care sunteți.
  • Și am uitat să vă spun: nu mai intrați câte doi în cabina de baie, să vă pupați pe guriță”.

Dezbaterile cu strigăte și jigniri au avut loc în plenul Camerei Deputaților pe proiectul de lege privind organizarea judiciară, care face parte din pachetul celor trei legi ale justiție. Toate amendamentele opoziției au fost respinse, așa cum s-a întâmplat și în comisia specială, iar actul normativ urmează să intre la votul deputaților.

spot_imgspot_img