Schimbare majoră la WhatsApp! Anunțul pe care îl așteptau toți utilizatorii – Capital

Schimbare importantă la WhatsApp! Sunt vizați toți utilizatorii. Cum va funcționa, mai nou?

Platforma s-a angajat să implementeze o soluție pentru o problemă care îi sâcâia pe mulți utilizatori. Este vorba despre trimiterea fotografiilor, care pierdeau foarte mult din calitate atunci când erau trimise, din cauza unei metode de compresie a pozelor.

Așadar, WhatsApp vrea să reducă compresia respectivă atunci când este trimisă o poză de la un utilizator la altul. Funcția respectivă putea elimina detalii importante dintr-o poză, iar una reușită putea deveni banală printr-o simplă trimitere.

Funcția a fost implementată în ultima versiune beta a WhatsApp

Mai nou, în ultima versiune beta a WhatsApp există opțiunea ca utilizatorii să aleagă calitatea fotografiilor trimise. Trebuie menționat că opțiunea respectivă poate fi folosită și pentru clipurile video. Totodată, această nouă funcție ar urma să fie disponibilă în curând pentru toți cei care folosesc platforma.

Amintim că această pierdere a calității este prezentă la toate aplicațiile de mesagerie pentru telefoane, mai mult sau mai puțin, indiferent că este vorba de Facebook Messenger, Telegram, Line etc.

Ce schimbare a fost implementată anterior?

Anterior, Mark Zuckerberg a transmis că WhatsApp va putea fi folosită pe mai multe dispozitive în același timp. Până în momentul în care a fost făcut anunțul respectiv, aplicația funcționa diferit pe calculator și tabletă – traficul era inițial trecut prin aplicația instalată pe telefon.

Fondatorul Facebook anunța că fiecare aplicație WhatsApp (de telefon, tabletă sau calculator) va funcționa independent, datele și conversațiile putând fi sincronizate între toate device-urile pe care utilizatorul le foloseşte pe un cont.

Cu toate astea, Mark Zuckerberg a informat că va exista o limită de dispozitive. Pe un singur cont de WhatsApp se pot folosi simultan patru dispozitive. Cu ocazia acestui anunț, Zuckerberg a menționat că, în curând, va exista o aplicație WhatsApp nativă de iPad.

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *