Schimbări pe care le poți face în casă cu bani puțini

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Trebuie să faci câteva schimbări urgente în casă pentru un plus de confort, dar ești conștient că acestea presupun o investiție financiară destul de mare? Nu vrei cheltuiești mai mult decât ți-ai propus, da este musai să o faci?

Nu-ți amâna planurile pentru că există soluții – poți solicita un credit rapid pentru a face rost de suma de care mai ai nevoie pentru întregirea bugetului.

Pe de altă parte, trebuie să știi că micile detalii fac întotdeauna diferența. Ce înseamnă asta? Că pentru a da un aer nou casei tale nu trebuie să dărâmi pereții despărțitori sau să înlocuiești mobila. E suficient doar să te joci cu unele detalii pentru ca locuința să-și schimbe aspectul și să te bucuri de mai mult confort. Iată, așadar, ce schimbări merită să faci pentru a da casei un aer nou!

Fă o analiză a lucrurilor care trebuie schimbate

Este posibil să îți dorești atât de mult să faci schimbări în casă încât să ai impresia că toată locuința are nevoie de o schimbare. Dar uneori este suficient să faci mici modificări doar în una sau două încăperi pentru a constata că îți privești întreaga locuință cu alți ochi.

Folosește vopsea pentru a schimba aspectul pereților sau al mobilierului

Toate camerele din casă își pot schimba complet aspectul dacă schimbi culoarea pereților. În acest fel poți da casei tale personalitate, poți influența iluminatul și chiar mobilierul și decorul.

De asemenea, dacă ai copii mici și năzdrăvani în casă, este posibil să fii nevoit să revopsești neapărat pereții. Profită de această ocazie și schimbă culorile! Poți alege să vopsești toți pereții la fel sau să faci un perete accent. Pe acest perete poți pune chiar și tapet. Sau, pentru a încuraja creativitatea micuților, poți vopsi pereții cu vopsea cu efect de tablă de scris pentru ca ei să poată desena fără restricții.

Și nu doar pereții pot fi vopsiți, ci și ușile sau unele piese vechi de mobilier. Poți schimba culoarea anostă cu una veselă și jucăușă care să ofere un plus de vitalitate spațiului. Posibilitățile sunt numeroase și rezultatele la fel.

Descoperă punctul slab din casa ta

Există un loc în casă care nu-ți place deloc sau care te face să te simți inconfortabil de fiecare dată când îl vezi? Pentru mulți, punctul slab al casei este fie bucătăria, fie baia. Dacă nu le poți reamenaja în totalitate, concentrează-ți atenția pe modificările de impact pe care le poți face cu bani puțini.

Aspectul podelelor poate fi schimbat ușor și ieftin prin montarea unei mochete. Pe pereți poți aplica autocolant cu diverse modele sau poți vopsi plăcile de faianță în ce culoare vrei tu. Apoi, poți adăuga mici obiecte decorative sau plante verzi pentru a anima decorul.

Dacă ești o fire creativă, poți vopsi un perete al bucătăriei cu vopsea cu efect de tablă de scris, pe care să desenezi, să scrii rețele sau lista de cumpărături.

Adu natura în casa ta

O schimbare pe care o poți face în casă cheltuind bani puțini este cu ajutorul plantelor. Plantele dau viață casei, purifică aerul și sporesc umiditatea. Astfel, atmosfera din casa ta va fi mai proaspătă, iar tu mai conectat cu natura.

Schimbă felul de aranjare a mobilierul

Îndrăznește să schimbi poziționarea mobilierului. Unele piese vor fi mai ușor de mutat decât altele, dar dacă te străduiești, poți găsi modalități de a muta mobilierul din casă așa încât să profiți mai mult de lumina naturală sau de spațiul disponibil.

Poți muta masa din sufragerie, poți schimba poziția canapelei sau a patului din dormitor. Îndrăznește să faci astfel de modificări întrucât poți oricând să le aduci la poziția inițială.

Creează-ți propria zonă de lucru

Dacă te numeri printre oamenii care au început să lucreze de acasă în ultimii ani, probabil ți-ai improvizat un birou fie pe masa din sufragerie, fie pe cea din bucătărie, fie pe canapea sau în pat. Însă, poate fi destul de inconfortabil să lucrezi dacă nu ai propriul spațiu de lucru, special amenajat în acest scop.

Așadar, acum ai ocazia să-ți creezi un spațiu de lucru permanent în confortul casei tale. Ideal este să găsești un colț unde să-ți poți instala biroul pentru a lucra în liniște.

Există multe modele de birouri în magazinele de specialitate, care se pot adapta practic în orice încăpere. Odată cumpărat și amplasat, îl poți decora cu diverse obiecte personale. Având un spațiu exclusiv de lucru sau de studiu, motivația și performanța pot crește.

Ce spui, ești pregătit să faci mici schimbări în casă? Dacă ai nevoie de o sumă suplimentară de bani pentru a-ți duce proiectul la bun sfârșit, solicită un împrumut nebancar și treci la treabă! Împrumutul nebancar poate fi soluția de care ai nevoie pentru a-ți transforma locuința într-un loc în care ești nerăbdător să te întorci de fiecare dată.spot_imgspot_img