Se închide secția de oncologie a Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc

În perioada 29 iulie – 11 august 2019 pe durata unor lucrări de renovare a acoperișului și de extindere a rețelei de oxigen se suspendă activitatea în secția de oncologie a Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc.

Pentru perioada menționată pacienții aflați sub tratament oncologic și pacienții tratați în sistemul ambulatoriu își vor primii indicațiile de tratament de la medicii specialiști și vor fi reprogramați începând cu data de 11 august. Cei care au nevoie de tratament de urgență vor primii îngrijiri pe secțiile corespunzătoare diagnosticului, conform deciziei medicilor specialiști de gardă.

Renovarea acoperișului este necesară din cauza unor inflitrații de apă, iar odată cu executarea acestei lucrări se efectuează și extinderea, respectiv modernizarea rețelei de oxigen de pe secție.

„Cerem înțelegerea pacienților pentru eventualele neplăceri. Este vorba de reparații care trebuie efectuate neapărat pentru buna funcționare a secției, iar modernizarea și extinderea rețelei de oxigen va contribui la creșterea calității îngrijirii medicale acordate de instituția noastră” – a declarat dr. Konrád Judit, managerul Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc.

Sursa: Ziar Harghita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *