Sedinte foto copii si familie in Bucuresti

sedinte foto familie

Zi de zi copii cresc vazand cu ochii si nici nu o sa va dati seama cand deja a sosit ziua primei aniversari sau prima zi de scoala. Ar fi pacat ca toate aceste clipe sa treaca fara a imortaliza cele mai frumoase momente din copilaria piticului.

Sunt convins ca fiecare dintre voi face fotografii cu telefonul, insa efectul nu este acelasi cu fotografiile realizate de un fotograf profesionist intr-un studio dotat cu multe fundaluri, recuzita si alte accesorii ce pot fi folosite in sedintele foto. Daca aveti jucarii pe care cel mic le adora le puteti aduce cu voi pentru a fi folosite in timpul sedintei.

Nu orice fotograf care detine un aparat de fotografiat performant poate oferi rezultate bune atunci cand vorbim de fotografia pentru familie si copii.

sedinte foto copii

Cum ar trebui sa fie fotograful de familie?

In primul rand ar trebui sa fie un fotograf cu experienta bogata in realizarea de sedinte foto copii pentru ca in primul rand sa lucrezi cu copii sau bebelusii nu este deloc usor. Trebuie sa fie un fotograf cu o imaginatie bogata, care da dovada de rabdare si multa empatie.

Inainte de alege fotograful ii puteti urmari portofoliu, el prin fotografiile sale trebuie sa transmita un mesaj, iar asta se numeste arta fotografica.

sedinte foto nou nascuti

Pretul unei sedinte foto

Cand vorbim despre sedinte foto copii sau sedinte foto nou nascuti, trebuie sa sititi ca pretul de obicei este ridicat si asta pentru ca fotografii investesc foarte multi bani in recuzita, hainute si accesorii. Un singur accesoriu poate ajunge la cateva sute de dolari.

In plus, trebuie sa respectam experienta si munca fotografului, noi nu platim doar pentru ora in care are loc sedinta foto, noi platim pentru ca fotograful s-a pregatit probabil 10 ani pentru a-ti putea o sedinta foto de o ora intr-un mediu cu adevarat profesionist.

sedinte foto nou nascuti

In mod normal toti parintii vor sa realizeze sedinta foto in studio, insa daca doriti si vremea permite, ar fi recomandat sa faceti o sedinta foto si afara in natura.

Sedintele foto dedicate pentru cei mici pot fi destul de dificile si depind in mod direct de starea copilului. Chiar daca stim cu totii ca pentru copii este totul un joc si incercam sa aplicam aceasta regula si in timpul sedintei foto, de foarte multe ori ei nu coopereaza cu fotograful si sedinte se poate amana.

Indifrent de evenimentul din viata Dvs, sedinte foto copii, aniversari, botez, toate aceste momente ce merita propriul album foto realizat de un fotograf profesionist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *