Senatorul Daniel Humelnicu este noul vicepreşepreşedinte al Partidului Ecologist

 

Senatorul Daniel Humelnicu este noul vicepreşepreşedinte al Partidului Ecologist
În calitate de vicepreşedinte al PER, fostul senator Daniel Humelnicu se alatură personalităţilor nou- venite în Partidul Ecologist Român.

Daniel Humelnicu este doctorant în drept al Universităţii „Simion Bărnuţiu” Sibiu. A absolvit Intitutul Naţional de Administraţie şi a urmat programul Leonardo Da Vinci „Administraţie şi dezvoltare economică”. Humelnicu a urmat studiile postuniversitare, cu specializarea „Probleme speciale de drept public şi privat”, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Iasi

A fost Senator în Parlamentul Romaniei în mandatul 2008- 2012, membru în Comisia juridică, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări şi în Comisia pentru politică externă.

In prezent, își desfaşoară activitatea ca avocat la Cabinet Individual de Avocatură „Humelnicu Daniel” – Baroul Botoşani. Este asistent universitar al Facultaţii de Științe Economice și Administrație Publică din cadrul Universității „Ștefan cel Mare, Suceava, din 2013 până în prezent.

 

Sursa foto: Bianca Vasile, vicepreședinte al PER

Platforma media independentă Criteriul Național și Ziarul Nationalul.ro salută și susține decizia Biroului de presă al PER

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *