Servicii branding efectuate cu pasiune pentru a atinge inima publicului tinta

servicii branding de la Armeanu Creative Studio

A fi iubit, recunoscut si pretuit este dorinta fiecarei fiinte umane. La fel se intampla si cu brandurile care isi doresc sa aiba relatii lungi si satisfacatoare. Dar aceasta iubire necesita un angajament. In noua lume in care toata lumea vorbeste mereu cu toti ceilalti, brandingul are un inteles foarte diferit fata de inceputuri. Astazi trebuie sa castigi increderea clientilor tai cu puterea faptelor, sinceritatea intentiilor si tenacitatea celor care vor cu adevarat sa-ti ofere ceva bun, si anume servicii branding.

Reputatia este rege dar si inceputul unui nou joc de conversatie, ascultare, dialog, atentie si, mai ales, relatii care nu vizeaza direct vanzarile. Este ca o prietenie, trebuie sa fie, cel putin partial, altruista. Acest lucru ne readuce la centralitatea produsului si la importanta calitatii acestuia. Cu alte cuvinte, nevoia de avantaj competitiv. Pe scurt, marca ta trebuie sa fie speciala, la fel cum o persoana poate fi speciala. Incearca sa te gandesti la marca ta ca la o persoana si poti intreba specialistii cine ar putea sa o iubeasca. Acest lucru poate fi facut doar daca vei solicita servicii branding de la Armeanu Creative Studio.

De ce ai nevoie de servicii branding?

Branding-ul este o arta alcatuita din mai multe componente. Si este o aventura pe care o traiesti impreuna cu clientul. Pe scurt, este aproape imposibil sa faci servicii branding facand putin aici si putin acolo. Proiectul trebuie privit si trait in intregime. Cu toate acestea, deoarece unele piese pot sta singure in picioare, expertii in servicii branding ofera si servicii personalizate. Activitatea de branding este multifateta, complexa si asemanatoare cu crearea unei opere de arta sau a unui spectacol.

Branding-ul influenteaza managementul si strategiile comerciale ale unei companii in asa masura incat, proiecteaza intreaga identitate a companiei in sine, pornind de la viziunea sa asupra lumii, de la intentiile sale pana la influentarea relatiilor sale si imaginatia colectiva a consumatorilor (identitatea de marca).

In era comunicarii digitale, continutul este cheia dialogului. Pentru a-ti face un nume si pentru a fi remarcat, ar trebui sa acorzi continutului grija necesara.

Este nevoie de multa pasiune

Totul este multumitor acum si nu vorbim doar despre bloguri, ci si despre aventuri mai ambitioase precum un festival sau un film. Esenta continutului de marca trebuie privita din perspectiva publicului tinta. Mai presus de toate, trebuie sa fie de inalta calitate in comparatie cu concurenta. De asemenea, trebuie sa intereseze cu adevarat publicul tinta si sa fie in concordanta cu strategia de comunicare. Este nevoie de multa pasiune in servicii branding si, de fapt, continutul de marca ajunge in centrul unei comunicari care acum este complet bidirectionala. Numai asa se va raspandi cu usurinta continutul tau de brand in spatii deschise, iar brandul tau va atinge inima publicului tinta ca o mangaiere, ca o soapta convingatoare, ca un cadou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *