Servicii de inchiriere a camioanelor cu macara. Sunt utile?

Camion cu macara manipuland un container

Camion cu macara manipuland un container

Intr-o interventie in care sarcinile de ridicat cantaresc cateva tone, trebuie sa inchiriezi un camion cu macara, pentru ca acest lucru este indispensabil pentru a castiga timp si eficienta.

In plus, aceasta alegere este una care ofera un plus de securitate  conform normelor in vigoare. Din acest motiv, daca ai nevoie de ajutor, apeleaza la camionmacara.ro pentru a avea cele mai eficiente si mai avantajoase solutii la indemana.

Un alt plus: vei avea parte de asistenta pe toata durata interventiei si vei avea garantia securitatii dupa cum spuneam mai sus.

Avantajele oferite de inchiriere camion cu macara

Principalul avantaj oferit de serviciul de inchiriere a unui camion cu macara este urmatorul: castig de timp. Pe santier, timpul este extrem de pretios, mai ales atunci cand suntem presati de un termen de livrare scurt. In acest domeniu exista materiale extrem de grele pe care muncitorii nu le pot deplasa. Este si cazul tevilor,  sau altor echipamente cu o greutate mai mare. Un camion cu macara va transporta toate materialele intr-un timp scurt.

Al 2-lea avantaj, indiferent de conditiile in care se intervine, camionul cu macara are capacitatea de a se adapta oricarei situatii, fara prea mari dificultati. Daca spre exemplu, terenul este mai dificil, experienta si profesionalismul echipei atestate isi vor lasa amprenta asupra interventiei acolo unde este nevoie de un camion cu macara.

Un camion macara ideal pentru orice tip de santier

Cu ajutorul inchirierii unui camion macara vei beneficia de asistenta pentru santierul tau. Daca este vorba despre constructia unei case din lemn sau de transportul unui container, macarale adaptate iti vor fi puse la dispozitie. Oricare ar fi greutatea materialelor, nu trebuie sa iti faci nicio grija deoarece un camion macara poate ridica pana la 18-20 de tone. Oricare ar fi structura de ridicat sau de transportat totul se va face ca la carte.

Daca ai nevoie de ajutor si de ridicat/transportat anumite obiecte voluminoase, echipa camionmacara.ro iti pune la dipozitie o flota diversificata de camioana cu macara pentru inchiriat.

Raymond Transport Srl ofera solutii de transport pentru orice nevoi, principalele activitati fiind:

  • Transport de containere;
  • Transporturi volumminoase cu camioane cu macara;
  • Transport de utilaje;
  • Transport de marfa.

Serviciile de transport oferite de catre Raymond Transport SRL se adreseaza companiilor care desfasoara activitati de constructii civile dar si activitati de constructii industriale. Compania noastra efectueaza servicii de transport pe teritoriul Romaniei, cat si peste hotare. Nu ezitati sa ne contactati, impreuna vom gasi cea mai buna solutie pentru nevoia dumneavoastra de transport!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *