Sfatul pe care Andy Murray îl oferă lui Naomi Osaka, jignită de fani la Indian Wells

Naomi Osaka a izbucnit în lacrimi la Indian Wells după ce a fost jignită de fanii prezenți în tribune. Andy Murray o sfătuiește pe japoneză să se pregătească pentru astfel de moment deoarece, deși nu sunt normale, fac parte din lumea sportului.

Andy MurrayFoto: Steven Markham/Speed Media / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naomi Osaka, care se luptă cu probleme recurente de anxietate, a plâns în timpul primului set al meciului cu Veronika Kudermetova de la Indian Wells după ce a fost insultată de o persoană din public.

“Naomi, ești nașpa!”, s-a auzit din tribune în timpul celui de-al treilea game al primului set.

Japoneza nu și-a putut ascunde suferința când s-a dus să se așeze pe scaun în pauza dintre gameuri. Osaka s-a plâns arbitrului de scaun, dar spectatoarea care a insultat-o nu a fost sancționată.

Osaka și-a pierdut în cele din urmă serviciul în cel de-al șaptelea game al setului secund, iar rusoaica nu a ratat ocazia de a pune punct partidei (6-0, 6-4).

Andy Murray: “Din păcate astfel de momente fac parte din sport”

Andy Murray, care a părăsit și el Indian Wells (învins în turul doi de Alexander Bublik), susține că deși este un moment dificil pentru orice sportiv, face partea din problemele cu care atleții se confruntă frecvent, conform Reuters.

“Este un moment dificil pentru Naomi. Deși nu am văzut astfel de jigniri des în tenis, pot spune că se întâmplă mereu în alte sporturi.

La fotbal, atunci când se bat cornere, jucătorii adverși sunt insultați constant de fani atunci când bat loviturile. Deseori mă întreb cum de astfel de comportamente sunt acceptate.

Desigur că îmi pare rău pentru Naomi, dar ce i s-a întâmplat ei face parte din lumea sportului. Trebuie să te pregătești pentru momente de genul și să înveți cum să le tolerezi” – Andy Murray.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *