Pentru cei care au copii, cred ca este destul de comun faptul ca costul cresterii unui copil nu este in niciun caz mic. De asemenea, pentru parinti, nu exista luxul de ,,retrospectiva”, asa ca sigur exista destul de multe lucruri pe care au ,,irosit” banii pe parcursul vietii unui copil. Prin urmare, prin aceasta postare vom identifica cat mai multe modalitati prin care ati putea economisi cheltuielile pentru cresterea unui copil.
Dar, in loc sa ne concentram asupra miilor de moduri prin care se pot economisi bani pentru copilul nostru, trebuie sa ne concentram asupra unei zone care este adesea trecuta cu vederea: lumea minunata a jucariilor. Nu ar fi minunat daca am putea privi cu adevarat in mintea copilului nostru pentru a stabili daca jucaria pe care vrem sa o cumparam este ceva cu care vrea sa se joace? Sau daca acea jucarie pur si simplu va fi aruncata la colt impreuna cu celelalte 20 cu care s-a jucat timp de cinci minute? Nimic nu este mai agravant decat sa cheltui multi bani pe o jucarie cu care fiul tau iti promite ca se va juca, doar pentru a o avea acasa si nimic nu este mai satisfacator decat sa stii ca ai cumparat o jucarie satisfacatoare.
Prima data cand te uiti prin departamentul de jucarii, poti fi lovit de cat de scumpe sunt astazi jucariile. Jucariile nu trebuie sa fie scumpe. Iar in cazul jucariilor, cheltuielile nu au nicio legatura cu calitatea. O jucarie buna pentru un copil nu este neaparat o jucarie buna pentru un alt copil. Cand cumparati o jucarie, trebuie sa luati in considerare personalitatea, gusturile si neplacerile copilului dvs. In acest articol, vom raspunde la toate intrebarile dvs. despre jucarii:
Siguranta jucariilor
In fiecare an, sute de mii de copii se ranesc jucandu-se cu jucariile pe care prietenii si familia le-au cumparat pentru ei. Desi exista standarde de productie, jucariile copilului dvs. trebuie sa fie inspectate in continuare de dvs. pentru siguranta (vezi magazin copii KinderShop). In aceasta sectiune, vom oferi o lista a problemelor de siguranta pe care ar trebui sa le aveti in vedere inainte de a aduce o jucarie acasa pentru copilul dvs. De la socuri, la sufocare, la ardere, iti vom arata pericolele la care trebuie sa fii atent.
Jucarii adecvate varstei
Daca o jucarie depaseste nivelul de dezvoltare al copilului dvs., copilul va deveni rapid frustrat si coplesit. Daca jucaria este prea mult sub nivelul de dezvoltare al copilului dvs., se vor plictisi si isi vor pierde interesul. Jucaria potrivita poate dezvolta, de asemenea, imaginatia si creativitatea copilului dvs. In acest articol, va vom ajuta sa potriviti jucariile cu varsta copilului dvs. De la nastere pana la al treilea an de viata, va vom arata jucariile care va vor fi cele mai potrivite pentru copil.
Aceste informatii sunt destinate doar informatiilor. NU ESTE PREVAZUT PENTRU A FURNIZA CONSULTARI MEDICALE. Nici editorii Ghidului consumatorului (R), Publications International, Ltd., autorul si editorul nu isi asuma responsabilitatea pentru consecintele posibile din orice tratament, procedura, exercitiu, modificare dietetica, actiune sau aplicare de medicamente care rezulta din citirea sau urmarea informatiilor continute in acest articol. Publicarea acestor informatii nu constituie practica medicamentului si aceste informatii nu inlocuiesc sfaturile medicului dumneavoastra sau ale altui furnizor de servicii medicale. Inainte de a efectua orice tratament, cititorul trebuie sa solicite sfatul medicului sau al altui furnizor de servicii medicale.
Inainte de a cumpara o jucarie, luati in considerare urmatoarele aspecte ale constructiei sale:
Constructie puternica: incercati sa scoateti ochii, butoanele, piesele si ornamentele pentru a fi sigur ca un copil mic nu le poate smulge si sufoca cu ele.
Fragilitate: asigurati-va ca jucaria nu se va distruge daca este aruncata pe o suprafata dura.
Vopsele: jucariile noi trebuie sa fie vopsite cu vopsele non-toxice, dar antichitatile sau obiectele de mana nu pot fi acoperite cu o vopsea sigura.
Panza si umplutura: acestea trebuie sa fie rezistente la flacara.
Margini ascutite: treceti cu degetele peste bucatile de metal sau plastic pentru a vedea daca taie sau zgarie. Aruncati orice creste ascutite de pe materialele plastice turnate. In cazul jucariilor din lemn, asigurati-va ca nu sunt margini. Asigurati-va ca nu exista puncte sau obiecte propulsoare care ar putea provoca leziuni ochilor.
Stabilitatea jucariilor: asezati aceste jucarii mari pe podea si incercati sa le impingeti. Acestea ar trebui sa aiba o baza mare pentru stabilitate.
Nonelectric: Evitati jucariile electrice pentru copii, deoarece acestia pot incerca sa manance baterii sau s-ar putea rani in timp ce incearca sa conecteze sau sa deconecteze jucaria. Jucariile care au elemente de incalzire sunt nesigure pentru copiii mai mici de opt ani.