Sfaturi pentru a gasi un partener pentru o relatie serioasa

Daca ceea ce ne dorim este sa avem un partener, dar nu gasim pe nimeni care sa fi fost intr-adevar candidatul perfect, aici avem cateva trucuri si sfaturi, unele mai practice si altele mai romantice pentru a sti sa gasim un partener.

De ce nu putem gasi un partener?

Astazi exista multe posibilitati de a gasi un partener , deoarece datorita internetului si retelelor sociale, modul in care ne raportam s-a schimbat enorm si nu exista nicio scuza, cel putin sa incercati.

Poate ca avem o problema de timiditate , care ne impiedica sa mergem mult dincolo de cele mai superficiale relatii sociale, sau avem deja zona noastra de confort , formata din cercul nostru de prieteni apropiati, iar familia, toata lumea are un partener si nu ne dorim mai mult . De asemenea, lipsa de timp sau pur si simplu lipsa de interes pentru a renunta la statutul nostru unic . Poate un alt motiv a fost o ruptura sentimentala care ne-a determinat sa fim mai precauti atunci cand ne gandim daca sa ne interesam din nou de cineva. Am abordat deja acest subiect despre cum sa depasim o defalcare romantica .

Dar, daca ceva din interior ne spune ca este faptul ca am dori sa ne bucuram din nou de un cuplu si senzatia unica de a ne indragosti din nou, gasirea unui partener astazi poate fi mult mai usoara decat acum cativa ani si, in multe ocazii, totul depinde de dorinta noastra de a face acest lucru .

Cum sa gasesti un partener stabil: cateva sfaturi si trucuri

Daca ceea ce ne dorim este sa gasim un partener stabil, cel pe care il cautam pentru o relatie de durata, exista o serie de intrebari pe care trebuie sa ni le punem .

Schimbati modul de abordare a unor lucruri cotidiene pentru a gasi un partener

Daca nu iesim mare parte din casa, este evident ca in acest fel va fi dificil sa gasesti un partener. Daca dorim sa schimbam mediul si mediul pentru a gasi un partener, cel mai bine este sa socializam cat mai mult posibil, nu este vorba doar de a ramane cu grupul nostru de prieteni, ci de a cauta timp pentru a intalni oameni noi . Exista mii de planuri pe care le putem face: de la inscrierea la una dintre salile de sport de care dispunem, sau la un ONG, sau la grupuri in care preocuparile noastre sunt incurajate in timpul nostru liber (vizite culturale, calatorii etc.).

Cum sa gasesti un partener online

Exista o serie de platforme cunoscute aproape la nivel mondial, precum ematrimoniale.ro,Meetic, Edarling, Be2 etc., si toate sunt serioase, profesionale si functioneaza foarte bine. Ele sunt noul concept al vechilor agentii de casatorie. Trebuie doar sa completam unele date cu caracter personal si, desigur, sa autorizam utilizarea acestora. Ne vor face o proba a hobby-urilor si a trasaturilor de caracter, astfel incat sa poata gasi astfel cupluri care sa ne potriveasca si nu ne va lua mult timp sa primim mesaje de la candidati cu afinitate si asemanari cu profilul nostru .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *