Sfaturi pentru cupluri – cum sa pastrezi o relatie apropiata cu partenerul

Barbatii si femeile trebuie sa se asigure ca au grija de ei in primul rand inainte de a incerca sa aiba grija de alte persoane. Pare intotdeauna ca minutul in care ii permiti cuiva sa fie prioritatea numarul unu in viata ta este minutul in care nu mai au ce sa munceasca. Se plictisesc si incep sa caute urmatorul obiect stralucitor. Indiferent daca este un barbat care simte ca este numarul unu sau ca o femeie se lupta pentru a ajunge numarul unu, ambii se pot plictisi.

Include-o in lucruri care sunt importante pentru tine

Asta inseamna ca atunci cand vrei sa petreci timp cu prietenii sau familia, este posibil ca ea sa nu fie interesata, insa daca o inviti o poate ajuta sa se simta mai inclusa si mai importanta in viata ta. In plus, ofera-te sa petreci timp cu ea si cu prietenii si familia. Acest lucru poate castiga puncte majore in ochii tuturor, iar daca o faci zambind, o va aprecia mult mai mult.

Ascultati-va reciproc, dar aminteste-ti sa asculti nu doar cuvintele, ci si sensul.

Femeile vorbesc uneori codat. Cel mai bun lucru pe care il poti face pentru a asigura o relatie puternica cu prietena ta este sa asculti cand vorbeste, chiar daca vorbeste pur si simplu despre ziua ei, sau despre o carte pe care a citit-o, sau orice altceva. De ziua ei, trebuie sa te gandesti mereu la un cadou unic care sa simbolizeze ceva pentru relatie, nu trebuie sa fie un cadou scump, pentur ea este mai important daca simbolizeaza ceva decat daca este scump (vezi cadouri sexy pentru femei). Uneori vei observa ca iti ofera indicii despre lucruri pe care ar dori sa le faca sau despre un loc in care ar dori sa mearga sau ceva ce isi doreste cu adevarat. Poti salva aceste informatii pentru mai tarziu si surprinde-o. Poate ca a dorit mereu sa mearga in Italia, dar este prea scump. Ai putea planifica o intalnire la un restaurant italian frumos, cu mese in aer liber si vedere frumoasa. Sau poate ca mentioneaza ca este intr-adevar interesata de ceva, i-ai putea cumpara o carte sau ceva legat de subiectul respectiv.

Stabiliti linii de comunicare bune cat mai devreme

O comunicare buna poate ajuta la eliminarea geloziei si a problemelor de incredere mai tarziu, poate oferi siguranta emotionala pentru ambele persoane implicate si poate preveni argumentele majore sau, cel putin, reduce argumentele la problemele care pot fi rezolvate. Comunicarea ar trebui sa fie o parte vitala a relatiei cu iubita.

Fii suportul emotional de care are nevoie.

Atunci cand o situatie este dificila, probabil ca prietena ta va nevoie de mai mult sprijin emotional decat in mod normal. Cand are nevoie de ajutor sau sprijin, asigura-te ca esti persoana care este acolo pentru ea. In loc sa te enervezi pe ea si sa o faci sa se simta si mai rau, asigura-te ca esti sustinator si intelegator. Asigura-te ca o asculti si nu o judeca. Incearca sa o faci sa se simta mai bine pe parcursul zilei, facand lucruri amabile.

Creati experiente memorabile impreuna.

Vacante, filme interesante vazute impreuna, drumetii sau gatitul, etc … Aceste experiente se pot transforma in momente emotionale frumoase pe care le veti putea impartasi. Ce spune vechea zicala? ,,Cei care joaca impreuna raman impreuna”. Gasiti aventuri amuzante pe care sa le faceti impreuna, cum ar fi calaritul sau mersul intr-un parc de distractii. Explorati lumea impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *