Sfaturi pentru un model de videochat aflat la inceput de drum

Ti-ai dorit mereu sa devii model de videochat, condideri ca ai toate atuurile necesare pentru aceasta cariera, dar ai emotii si nu esti inca foarte sigura ca este alegerea potrivita pentru tine. Ti se pare totusi un job solicitant si crezi ca, in ciuda castigurilor financiare satisfacatoare, nu vei mai gasi motivatia de a continua. Atunci, acest articol este pentru tine.

Gandeste-te la avantajele oferite de jobul de model

Devenind model de succes, vei face ce-ti place, cand si cum iti place. Iti poti alege orele de program, subiectele de discutie, chiar si interlocutorii. In plus, vei castiga mai mult decat majoritatea prietenilor, rudelor si cunoscutilor, care au joburi solicitante cu program fix. Nu trebuie sa astepti sa capeti vechime pentru a ti se mari salariul, asa cum se intampla la multe joburi. La Art Studio, castigurile tale vor fi pe masura performantelor : cu cat petreci mai mult timp online si atragi mai multi membrii in sesiuni private, cu atat vei castiga mai mult. In plus, ai program flexibil.

Trebuie sa fii pregatita sa interactionezi cu persoane foarte diferite

Trebuie sa stii de la inceput ca un model de succes sta foarte bine la capitolul comunicare. Si aceasta implica sa poti interactiona cu barbati de diverse nationalitati, cu pasiuni, gusturi si interese diferite, si sa gasesti oricand subiecte de discutie interesante. In definitiv, in ciuda trasaturilor caracteristice, exista atat de multe trasaturi comune pentru toti barbatii, pe care un model profesionist trebuie sa le cunoasca. Aici te va ajuta foarte mult si trainingul de specialitate de care vei beneficia imediat dupa angajare.

Trebuie doar sa asculti si sa intelegi

In general, trebuie sa stii ca barbatii cauta validare din partea femeilor, dar si persoane carora li se pot confesa fara teama de a fi judecati sau respinsi. Un alt aspect de care e bine sa fii constienta de la inceput este faptul ca barbatii au dificultati in a-si exprima sentimentele, de aceea este bine sa ai rabdare, sa-i asculti, sa-i lasi sa creada ca detin controlul in orice moment. Abia dupa ce le castigi increderea, se vor deschide in fata ta si iti vor vorbi liber despre tot ce-i framanta.

Daca aceste sfaturi ti se par de ajutor, daca deja te simti mai hotarata sa incepi o cariera in domeniul videochatului, te asteptam la interviu cu mai multe detalii si informatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *